Пирло: Детайлите решават титлите

"Контузиите не могат да ни бъдат оправдание", заяви той след драмата с Лацио

Пирло: Детайлите решават титлите

 Треньорът на Ювентус Андреа Пирло заяви, че вниманието към детайлите е от решаващо значение за спечелването на титлата. Младият наставник говори след равенството с Лацио 1:1 на „Олимпико“.

„Изиграхме страхотен мач. Лацио нямаше изстрел към нашата врата. Шампионатите се печелят, ако се погрижим за всеки детайл. Не владеехме добре топката в последните секунди и те ни изравниха. Главата е най-важна преди мач, ако излезете на терена с отрицателно отношение, правите лош мач. Жалко за резултата, защото не го заслужавахме“, заяви Пирло пред DAZN.

“Липсва ни злоба и желание да постигнем тези резултати. Роналдо е ключов играч не само за нас, но и за всички отбори, в които е играл. Имаше проблеми с глезена и беше принуден да напусне игра. Който се появи като резерва се справи добре. Имахме проблеми да държим топката. Винаги работим за подобряване. Във всеки мач влагаме нови идеи. Днес Киеза не успя да играе, Джорджо Киелини е контузен, както и Алекс Сандро и Матайс де Лихт. Но това не може да ни бъде като оправдание“, добави още той

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки