РАЗКРИТИЕ: ЦСКА готви нов удар по Локо (Пд)!

Бруно Акрапович настоява да привлече футболист на "смърфовете"

РАЗКРИТИЕ: ЦСКА готви нов удар по Локо (Пд)!

След като се договориха в разгара на сезона с треньора на Локомотив (Пловдив), в ЦСКА-София отсега подготвят още един удар по прекия си конкурент в първенството, пише "Мач Телеграф".

От "Армията" още преди да се споразумеят с Бруно Акрапович са имали апетити и към друг от козовете на "черно-белите".

Става въпрос за португалеца Диниш Алмейда, който е сред водещите опции за стабилизиране на защитата на "червените". Миналият през Монако юношески национал на страната си може да се озове при досегашния си наставник без трансферна сума най-късно в края на сезона. Тогава изтича договорът му със "Смърфовете".

В Локо се надяват да задържат португалеца, като ще стартират спешни преговори с Алмейда за нов договор. Пловдивчани са се активизирали в тази посока допълнително след раздялата с Акрапович, който неведнъж е казвал, че харесва бранителя, като дори публично го обявяваше за най-добрия чужденец в efbet Лига.

Алмейда е сред най-скъпоплатените играчи на "Лаута", но със сигурност от ЦСКА-София без проблем могат да му предложат двойно повече от това, което взима в момента. Така че за шефовете на Локо ще е много трудно да го убедят да остане и да преподпише.

 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки