Бруно: От ЦСКА ме потърсиха още на почивката на мача с Йънг Бойс

Новият треньор на "червените" се обяви за специален

Бруно: От ЦСКА ме потърсиха още на почивката на мача с Йънг Бойс
Бруно Акрапович е бил потърсен от ръководството на ЦСКА още на полувремето на двубоя с швейцарския Йънг Бойс в Лига Европа, загубен от "армейците" с 0:3. Това разкри босненецът след днешния си дебют начело на "червените". В първия мач на Акрапович столичният гранд разгроми с 5:0 Ботев Ихтиман и се класира за осминафиналите на турнира за Купата на България.
 
"В четвъртък вечерта, на полувремето с Йънг Бойс, получих покана да дойда на среща. Нямах почти никакви условия. Дори и нищо да не получа, пак щях да дойда, защото исках да се развивам. Това е най-големият отбор в България с най-много трофеи, затова и стъпката нагоре е голяма. Не се посъветвах с никого, приех веднага. Договорът ми зависи от успехите.", сподели Акрапович.
 
Акрапович се обърна към феновете на бившия си тим - Локомотив, да го запомнят с добро и да продължат напред. Наставникът на ЦСКА обаче не отхвърли възможността да бъде последван на ст. "Българска армия" от настоящи играчи на пловдивчани.
 
"Не съм от България и не мразя никого. Обичам всички "локомотивци". Бях щастлив четири години там. Нека затворим очи, да се зарадваме на спечелените купи, да мислим позитивно, да отворим очи и да продължат без мен."
 
"Винаги търся качествени играчи - дали от Локо или от някъде другаде. Човек трябва да се опита да намери добри играчи. Тук имаме качество, само трябва да се съберат всички."
 
"Трябва да направим отбор от големите индивидуалности. Ще направя един агресивен отбор, такъв, какъвто искам.", каза още треньорът, който се обяви за специален в турнира за Купата на България.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки