Али Соу: Всички в ЦСКА се радваме, че точно Акрапович ни е треньор

Нападателят бе награден за играч на 12-ия кръг

Али Соу: Всички в ЦСКА се радваме, че точно Акрапович ни е треньор

 Нападателят на ЦСКА, Али Соу, беше избран за играч №1 на изминалия кръг от efbet Лига. На пресконференцията по случай наградата голаджяита обяви, че всички в отбора с нетърпение чакат работата с Бруно Акрапович, а в личен план гамбиецът си пожела повече попадения. 

 
„Благодаря за тази награда, важна е за мен лично и се чувствам щастлив“, започна Соу
 
„Мачът с Левски е важен, знам, че е дерби, но целта ни винаги е да спечелим мачовете си. Трябва да сме още по-мотивирани да спечелим. Всички сме щастливи, че Акрапович е тук и той иска да ни помогне да се развиваме и да постигнем целите си, печелейки трофеи с клуба. Вече виждаме много обещаващи неща и се надявам, че ще продължи по същия начин. Дори и за този кратък период той успя да ни помогне в някои аспекти“.
 
„В момента много играчи липсват и не сме в пълен състав. Не мога да кажа, че планът ни е да играем винаги с двама нападатели, но нямам претенции. Ако играя с партньор то ще се чувствам по-удобно“.
 
„Както виждате, напоследък играя на по-различна позиция, затова имам и повече свобода. Трябва да съм готов за тези положения, напоследък играем с двама нападатели и затова получавам подобни шансове“.
 
„Не познавах Акрапович лично, но познавах работата му. Видяхме се с него и поговорихме, той ме мотивира и вярва в мен, аз вярвам в него, така че се надявам заедно да вървим напред“.
 
„Искам да печелим повече мачове. Лично аз се опитвам се развивам и след това да започна да вкарвам повече попадения. Футболът не е лесен, когато си на терена. Може да направиш пропуск, но не трябва да си мислиш, че няма да дойде и следващ шанс, така че трябва да продължавам да подхождам със самочувствие“.
 
„Резултатът срещу Ихтиман е много добър за целия отбор, относно самочувствието особено, защото не ни се беше случвало често да вкарваме 5 гола. Самият аз съм по-мотивиран, защото знам, че ще имам възможност да вкарвам повече голове“.
 
„Мисля, че срещу Йънг Бойс ще е различно сега, защото имаме нов треньор, което ще е позитив за нас. Това е много важен мач, така че ще се опитаме да спечелим трите точки“, завърши стрелецът.
Чочев преди Танзания и Азербайджан: Няма слаби съперници

Халфът на Лудогорец остана трети в анкетата "Футболист на годината"

Десподов: Тази награда е огромна чест (ВИДЕО)

"Печеля за трета година, което значи, че има градация в представянето ми", заяви той

Локо София играе контрола с националите до 21 години

Проверката ще е на 21-ви март

Левски ще продължи с победите и след паузата

Вижте подробности

Националите ни с първо занимание преди Танзания

Илиан Илиев вече събра избраниците си на базата в "Бояна"

ЦСКА 1948 се похвали с още един младежки национал

Вижте подробности

Ето кога Билал Бари се връща в игра

Контролата със Спортист (Своге) е в събота

ЦСКА без контрола в паузата на шампионата

Вижте подробности

Крумовград за Гонзо: Вярваме, че ще върне успехите на българския футбол

Вижте какво написаха от клуба

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки