Дюлгеров: Настроението в отбора е приповдигнaто

Защитникът на Пирин говори преди мача със Септември (София), където прекара част от кариерата си

Дюлгеров: Настроението в отбора е приповдигнaто

 В понеделник, 23 ноември, Пирин Благоевград  гостува на Септември Спфия в дербито от 14-ия кръг на Втора лига. В настоящия тим на "орлетата" личат имената на няколко бивши футболисти на тима от София. Един от тях е Александър Дюлгеров, който сподели очакванията си пред клубния сайт:

"Настроението е приповдигнато, когато има победи, винаги настроението е на лице. Тази малка пауза, заради участието на националните отбори, мина добре. Работим с настроение, когато побеждаваш винаги е така. Има ли победи, винаги е приятно да се работи в следващите дни", заяви Дюлгеров.

„Целите ни са свързани с постигането на две победи. В живота нищо не е задължително, но това е целта ни в тези срещи. Тези успехи са ни крайно нужни, за да запазим позициите си на върха в класирането. Всяка една победа носи самочувствие в отбора. С времето, колкото повече победи се събират, толкова по-голяма увереност ще придобива нашият отбор. Това е съвсем нормално", добави още той.

„Със смесени чувства съм от престоя си там. В организационно отношение, като начин на работа, всичко беше на професионално и високо ниво. Единствената горчивина е, че отборът изпадна от efbet Лига по нелеп начин. Това са футболисти, изградени в школата на Септември. Мога само да поздравя г-н Чандъров, че дава шанс на младите. В тима им има и няколко опитни футболисти. Септември има отбор, с който може да се бори за топ 3 или топ 4 в класирането. Един от най-добрите ми приятели е вратарят на Септември Николай Банков. Но приятелството си остава извън терена. Няма да пропусна да се разпиша в неговата врата, ако ми се отдаде възможност. Важно е отборът да се подготви добре, да се запознае със силните и слабите страни на съперника. Да излезем с увереност и да вземем победата, за да запазим позицията си в класирането", каза бранителят.

Марек призова феновете си за подкрепа

В предстоящия домакински мач от Втора лига срещу Септември (София)

Иван Иванов: В ЦСКА 1948 има много талантливи млади футболисти

"Зарадвах се, когато се отвори тази възможност..."

Павлин Николов обяви бъдещето на Росен Кирилов

Треньорът на отбора ще продължи да бъде на поста си и следващия сезон

Официално: ЦСКА 1948 представи Иван Иванов

Той ще води дубъла, а Алвеша се връща начело на третия отбор

Ясни са съдиите за кръгa във Втора лига

Вижте кой ще свири Марек – Септември (София)

Митов се завръща в Септември

Опитният специалист сменя Иван Гешев

Монтана има нов треньор

Петър Колев смени Митов на "Огоста"

Дунав повали Септември Сф с 2:1 след греди и червен картон (ВИДЕО)

Русенци се изкачиха до десетото място в класирането на Втора лига

Треньорът на „соколите“ ги похвали след успеха

„Поздравявам момчетата, тъй като изпълниха задачите”, заяви Росен Кирилов

ЕФБЕТ ЛИГА
Трета Лига
Футзал

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки