От Бундестима разкриха бъдещето на Льов

Вижте какво съобщи директорът на отбора

От Бундестима разкриха бъдещето на Льов
Селекционерът на Германия Йоахим Льов остава на поста си и няма опасност да бъде сменен, след като Испания разби световните шампиони от 2014-а година с 6:0 в мач от Лигата на Нациите снощи, обяви директорът на отбора Оливер Бирхоф.

Поражението е най-тежкото за Бундестима в новата му история и със сигурност най-сериозно в официален мач. Срещата беше и с реален заряд, защото противопостави два отбора, които се стремяха да се класират на финалите в турнира.

Германия се нуждаеше само от равенство, за да осигури първото място в групата. Но 2020-а година като цяло не е добра за Германия, която има едва три победи в осем мача.

Но Оливер Бирхоф обяви, че Льов остава на поста си поне до края на Европейското първенство догодина.

Когато беше попитан директорът дали Льов остава на поста до преместеното за догодина Евро 2020, в интервю за телевизия ARD той отговори:

"Абсолютно да! Този мач нищо не променя. Ние продължаваме да вярваме на Йоахим Льов и няма никакви съмнения в това. Когато се работи в националния отбор, ти трябва да анализираш и да мислиш за промените от турнир до турнир. Така че искаме да постигнем максималното, което е възможно на Европейското догодина."

Самото първенство трябваше да се състои през юни-юли тази година, но беше отложено с 12 месеца заради пандемията от COVID-19, която промени плановете в много сфери.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки