Царско село и Кариана завършиха 2:2 в контрола

Любослав Пенев се завърна на пейката за "царете" след като преболедува коронавируса

Царско село и Кариана завършиха 2:2 в контрола

 Царско село и Кариана Ерден завършиха наравно 2:2 в контролна среща, която се игра на стадион „Арена Царско село“. За „царете“ се разписаха Християн Чипев и Емануил Манев, а за гостите Евгени Игнатов и Жустино Мендеш.

В проверката се включиха всички футболисти, които излязоха от карантина и дадоха два последователни отрицателни PCR теста за COVID-19, а мачът бе ръководен от Любослав Пенев, който също е напълно възстановен от коварната болест.

До 10-ата минута футболистите на Царско село създадоха 6 чисти голови положения, но не успяха да вкарат. Първо шут на Янис Геролему излезе в аут. В 6-ата минута, при бърза контраатака, Стефан Христов се озова сам срещу вратаря на гостите Павел Станев, но пловдивчанинът успя да избие топката след шута на Христов. Малко по-късно добра възможност се отвори пред Дилан Мертенс, но не уцели вратата. Минутка по-късно Марков центрира към Мертенс, той стреля с глава, но отново пропусна.

Гостите от Ерден разчитаха предимно на контраатаки и при една такава успяха да отбележат. Те пробиха отляво, центрираха и Евгени Игнатов се разписа за 0:1 в 24-ата минута.

До края на полувремето Царско село контролира играта, но контраатаките на гостите бяха изключително опасни. В 30-ата минута Борислав Дамянов се озова в изгодна позиция, но вместо да стреля сам срещу Пласид реши да подава и пасът бе пресечен. Малко по-късно отново той стреля, но Пласид изби в корнер.

Второто полувреме не се различаваше от първото. Още в самото начало Царско село създаде няколко чисти голови ситуации. В 48-ата минута Антонио Георгиев стреля с глава, но защитник изби от голлинията. 2 минути по-късно добра многоходова комбинация завърши с удар на Дилан Мертенс, който обаче бе блокиран.

В 51-ата минута Царско село изравни. Борис Галчев подаде към Антонио Георгиев, който центрира остро и Християн Чипев изравни. Минутка по-късно Дилан Мертенс стреля опасно, но Станев отново спаси.

В 58-ата минута домакините стигнаха до пълен обрат. Мирослав Будинов подаде към Емануил Манев, който успя да вкара за 2:1.

Гостите отново разчитаха на контраатаки и при една такава Жустинио Мендеш вкара за 2:2. Той бе изведен сам срещу Михаил Иванов и реализира.

 
Бивш ас на Царско село подписа с новак в португалския елит

Андерсон Кордейро подсили Каза Пия

Бившият страж на Царско село Гуидо Гуериери: Искам да остана в България и да получа шанс да играя!

Той има над 150 мача в групата за Лацио в Серия "А"

Пулиезе от Царско село: Харесва ми българското първенство, искам да остана тук!

Бившият младежки национал на Швейцария е отворен за оферти

ТРАНСФЕРЕН УДАР: Царете взимат минал през Реал (Мадрид)

Халфът сега е собственост на италианския СПАЛ

Царско село взе още един италианец

19-годишният футболист ще играе под наем в българския отбор до края на сезона

Царско село привлече защитник от Серия "С"

Той ще играе при столичани под наем

Ботев размаза децата на Царско село за едно полувреме

"Канарчетата" спечелиха с 5:0

ЦСКА уреди контрола с Царско село

Минути преди началото на проверката "армейците" ще представят отбора си за пролетния полусезон

Царско село отмъква звездата на Септември (Сф)

Втородивизионният тим отказа да да пусне нападател при "царете"

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки