Павел Колев: Ако имаше мач, щяхме да го играем!

Не разполагаме със средства, за да изчистим задълженията към Хубчев, призна изпълнителният директор на Левски

Павел Колев: Ако имаше мач, щяхме да го играем!
Не бих казал, че отмененият мач е глътка въздух за Левски. Това е решение на БФС. Ако имаше дерби, щяхме да го играем. Днес изпратихме и информирахме актуалното положение с положителните тестове за коронавирус, заяви изпълнителният директор на Левски Павел Колев след днешната среща на Управителния съвет на клуба. Така той отрече информациите, че "сините" готвят бойкот на срещата ЦСКА, ако БФС не я беше отложил.
 
"Не мога да ви кажа колко футболисти са здрави, но доколкото знам, повечето са болни или са в карантина. Не участват в тренировъчния процес", продлъжи той.
 
"Имаме заложени потенциални приходи от кампанията за членски карти и от подписването на спонсорски договори, което все още е на дневен ред. Няма голяма промяна от последния път. Все още чакаме зелена светлина за подписването на договора. И двете компании са базирани в чужбина. Чака се одобрение от Борда на директорите на съответната компания", заяви Колев относно новия спонсор. 
 
Колев каза и кога за последно играчите са получавали заплати, както и дали се готви чистка в отбора.
 
"Кампанията на Андрей Аспарухов няма нищо общо със заплатите в ДЮШ. Това е подвеждащо, защото колкото треньорите в ДЮШ не са получавали заплати, толкова не сме получавали и ние. Футболистите взеха пари 2-3 седмици." 
 
Не съм запознат дали се готви чистка в отбора, не знам от къде изтича информация че изтичат договори зимата. Доколкото знам със Станислав Иванов е воден разговор за подновяването на договора му", заяви Колев.
 
Той каза и докъде е стигнал казуса с бившия треньор Петър Хубчев.
 
„Няма развитие. Не разполагаме със средства, за да изчистим задълженията към треньорите до момента, в който се разделихме. Когато имаме такива, ще има и развитие“, заяви изпълнителният директор.
 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки