НА ЮГОЗАПАД: Марек вече е едноличен лидер

„Футболистите ни са уморени - за 2 седмици имаха 5 мача“, коментира президентът на Марек след успеха с 6:0 над Граниг

НА ЮГОЗАПАД: Марек вече е едноличен лидер

На стадион "Бончук" в мач от 16 кръг за първенството на ЮЗ трета лига отново без публика футболистите на Марек дадоха всичко от себе си и бяха пълен господар на терена срещу Гранит Владая, печелейки с 6:0.

Първото попадение в мача стана в 12-та минута след топовен изстрел на Милен Иванов от около 20 метра. Второто попадение бе с глава на Антонио Арсов в 25-та минута след центриране в наказателното поле на гостите. В 30-та минута Димитър Панталеев пропусна да направи резултата класически, изпращайки кълбото в напречната греда на Мартин Минев.

В 40-та минута след поредна атака по десния фланг на домакините последва центриране в наказателното поле на Гранит и Милен Иванов отново се разписа , този път за 3:0. В 42-ра минута резултата стана 4:0 след попадение на Веселин Любомиров. При този резултат приключи първата част на двубоя.

След почивката натискът на футболистите на Марек продължи. В 53-та минута Димитър Чечев покачи на 5:0. Две минути преди края Милен Иванов оформи крайното 6:0, с което направи и хеттрик в срещата.

През втората част на мача  футболистите на Марек не успяха на три пъти да реализират чисти голови положения пред вратата на гостите.

През целия мач гостите от Владая успяха само веднъж да застрашат  вратата на домакините.

С тази победа футболистите на Марек са вече едноличен лидер в групата с 38 спечелени до момента точки, оставяйки след себе си Вихрен и Беласица с по 36 точки, като отборът от Петрич е с мач по-малко. Гранит пък са вече 16-ти с 12 точки.

Състав на Марек: Пламен Младенов/72-Евгени Спасов/,  Христо Каймакански, Антонио Арсов, Николай Николов, Иван Калайджийски/72-Иван Влахов/, Джордж  Николов/72-Кристиян Любенов/, Веселин Любомиров, Александър Близнаков, Милен  Иванов, Димитър Чечев/60-Петьо Иванов/, Димитър Панталеев /60-Майкъл Георгиев/.

След мача президентът на Марек Цветан Видински заяви:„През първата част на мача бяхме далеч по-добрият отбор на терена и с отбелязването на четири гола рано решихме изхода от този двубой. През втората част на срещата дадохме шанс на петима от резервната скамейка, отбелязахме нови два гола и така се оформи победа с 6:0. Нашите момчета са доста изморени, защото за 14 дни изиграха пет мача за първенството и за Купа АФЛ. В сряда ще премерим сили с представителя на София за Купа АФЛ и при нова победа ще срещнем противник за спечелване на финала на Югозападна България. Вече мислим и за гостуването на нашия отбор в Сандански на 28 ноември, когато ще се срещнем с Вихрен - основен претендент за първото място в групата.”.

Групата на Спартак Вн за Радомир

"Соколите" гостуват в събота

Спартак Вн намери заместник на контузен белгиец

Голмайсторът на втория тим е решението на проблема

Дани Моралес пое Беласица Петрич

Основната му цел е да помогне на отбора да не изпадне

Първо в NS: Моралес пое Беласица

Нанков се разминал с тима от Петрич

КОЛЕКТИВ! В Спартак Вн подкрепиха съотборник

Джейми Емпие пострада срещу Добруджа

Съдийските наряди във Втора лига

Димитър Димитров свири Монтана - Беласица

Оперират играч на Спартак (Варна)

Треньорът Росен Кирилов има и още един кадрови проблем

Беласица победи Струмска слава с 2:0 на „Цар Самуил“

Домакините от Петрич запазиха шансовете си за оцеляване в групата

Янтра бесни след съдийството срещу Литекс

Габровци пуснаха видео с дузпа, която беше отсъдена срещу тях и такава, каквато не са получили

ЕФБЕТ ЛИГА
Трета Лига
Футзал

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки