Сензациите в пресата: Вуцов ще пази за Славия и на "Тича"

Вижте и някои от по-интересните акценти за днешния ден

Сензациите в пресата: Вуцов ще пази за Славия и на "Тича"

Сензациите в пресата от днешния ден: 

"Тема Спорт": Вуцов ще пази и на "Тича"

18-годишният вратар на Славия Светослав Вуцов ще пази за тима и при гостуването на Черно море в петък. Двубоят на "Тича" е от 17:30 часа.

Както е известно, младокът смени контузения Георги Петков в двубоя с Етър (0:0). Това бе дебют за Вуцов в елита, след като преди това бе под рамката при разгрома с 5:1 над Севлиево за Купата на България.

Днес 44-годишият ветеран Петков ще мине изследване на резонанс, за да се види колко тежка е контузията в коляното му. Той със сигурност ще пропусне визитата на варненци. Надеждата е да няма увередени връзки, обявиха от Овча купел".

Засега "белите" няма да търсят нов вратар. Резерва в двубоя на "Тича" ще бъде друг младок от школата. Както е известно, 19-годишният Иван Дерменджиев бе даден под наем на Спортист (Своге), а Антонис Стергиакис бе продаден в Блекбърн.

Светослав Вуцов е трето поколение футболист от фамилия Вуцови. Той е внук на легендата Иван Вуцов и син на Велислав Вуцов.

"Труд": БФС предложи нов договор на Александър Димитров

БФС е предложил нов договор на селекционера на младежкия ни национален отбор Александър Димитров. Това призна самият той в интервю пред в. "Труд". Настоящият му контракт изтича на 3 декември.

"Започнахме разговори. Ще видим докъде ще стигнем", каза Димитров.

Относно спрягането му за поста на Георги Дерменджиев той сподели: "Благодаря на всеки, който смята, че съм подходящ. В момента България си има селекционер. Докато Дерменджиев е на работа, никой друг не е опция. Факт е, че много неща трябва да се променят - без значение кой е на поста. Разбира се, огромна чест е да водиш националния отбор на България. Вярвам, че някой ден може да получа тази възможност", каза младият наставник.

Той призна, че не се е разбирал добре с Дерменджиев.

"В последните две години работих с трима треньори на първия тим - Петър Хубчев, Красимир Балъков и Георги Дерменджиев. С първите двама комуникацията ми беше перфектна. В един момент нещо се скъса във връзката с Дерменджиев", каза Димитров.

"Тема Спорт": Берое взима вратар и защитник

Две са приоритетните позиции, на които Берое ще направи всичко възможно да се подсили през зимната пауза. Заралии ще търсят да привлекат нов вратар и десен бек. Християн Василев бе привлечен през лятото, но показва известни колебания. Генадий Ганев бе пред освобождаване, но след хроничната травма на Душан Перниш бе оставен. Словакът се завърна в игра в контролата с Локомотив (Пловдив) по време на паузата. Той има проблем с дискова херния. Отделно договорът му скоро изтича и през зимата може да бъде освободен.

В дясната зона на ариергарда Берое не разполага с кой знае какви алтернативи за разлика от левия бек. На няколко пъти по време на мачовете до тук старши треньорът Димитър Димитров се оплака от къса скамейка и липса на избор за някои позиции. Възможно е и подсилване в средата на терена.

Както е известно, заради над 10 заразени с COVID-19 мачовете на Берое с Левски и Монтана бяха отложени. Следващият двубой на заралии по програма е чак на 5 декември срещу ЦСКА 1948. Отделно преди паузата заради положителни проби в Царско село Берое не гостува на столичани. Така последният мач на "зелено-белите" датира от 31 октомври - загубата с 0:1 от Арда (Кърджали).

Заради дългия период без официални мачове кондиционният треньор на Берое Пламен Липенски е изготвил индивидуални програми за подготовка на играчите, които не са с положителни тестове или тези без симптоми, които обаче са под карантина.

 

Вальо Илиев: Целта пред ЦСКА 1948 е Европа

"Не искаме да се задоволяваме с малкото, а напротив - да бъдем гладни за повече"

Ботев (Пловдив) продаде 15 000 билета за реванша с ЦСКА

Вижте какво съобщиха "жълто-черните"

Лудогорец пусна билетите за Крумовград

Вижте какво съобщиха от Разград

Изтеглиха жребиите за полуфиналите при ветераните и купата на АФЛ

Витоша (Бистрица) ще спори с Ботев (Враца) за място на финала

Официално: Локо (Пд) разтрогна с Хоркаш

Вижте какво съобщиха от „Лаута“

Официално: Столична община поиска „Герена“

Вижте подробности

Тръпката е в efbet Лига – шампионатът се разделя на 3 групи, интригата е на макс!

Бонусът за елита на платформата за онлайн спортни залози efbet.com важи до края на сезона

Лудогорец публикува речта на Антон Недялков преди Хебър

Вижте какво казва на съотборниците си капитанът, завърнал се в игра след 6 месеца

Бусато: Дербито е приоритет

Вижте какво каза вратарят на ЦСКА

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки