Лудогорец II изпусна Спортист (Своге) в Разград

Димитър Митков се издъни от бялата топка

Лудогорец II изпусна Спортист (Своге) в Разград

Лудогорец II не успя да спечели домакинството си на Спортист (Своге) от 14-ия кръг на Втора лига. Мачът завърши 1:1. Димитър Митков вкара поредното си попадение за дубъла на шампионите домакините, а Томи Костадинов се разписа за гостите. 

 
Още в шестата минута пред Димитър Митков се откри добра възможност. Ударът на нападателя обаче не намери очертанията на вратата на Кунчев. Тимът от Своге изненадващо поведе в 12-ата минута от дузпа. Точен от бялата точка беше Томи Костадинов.
 
Две по-късно Григор Долапчиев стреля към на Русанов, но неточно. Лудогорец II изравни в 36-ата минута чрез Димитър Митков. Той пропусна да направи пълен обрат две минути по-късно, когато не успя да реализира отсъдената дузпа. Ерол Дост също имаше отлична възможност да вкара, но стражът на гостите Стефано Кунчев спаси удара му.
 
В добавеното време на първата част капитанът на разградчани Иван Йорданов отправи хубав шут, но топката мина покрай вратата.
 
Домакините можеха да поведат още в 47-ата минута, но Иван Йорданов показа неточен мерник. Резервата Чукалов постави на изпитание Стефано Кунчев в 72-ата минута, но и този път вратарят на Спортист се справи.
 
Гостите отговориха с удар на резервата Георги Янев, но топката премина встрани от вратата. Кунчев блесна с поредната си добра намеса в 77-ата минута, спасявайки шут на Петър Генчев. Отново стражът на Спортист бе във фокуса на вниманието в 84-ата минута, когато на два пъти не позволи топката да мине зад гърба му след удари на Чукалов и Тихомир Димитров.
 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки