Солскяер: Доволен съм от всичко, момчетата се забавляваха на терена

Мениджърът на Манчестър Юнайтед похвали играчите си за успеха срещу Истанбул Башакшехир

Солскяер: Доволен съм от всичко, момчетата се забавляваха на терена

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер бе доволен от представянето на своите футболисти срещу Истанбул Башакшехир.

„Червените дяволи“ се наложиха с 4:1 и си отмъстиха за загубата срещу същия съперник в Турция с 1:2 пред няколко седмици. Норвежецът е категоричен, че играчите му са играли с желание и са се забавлявали от самото начало.

„От първото полувреме се видя мотивацията ни, футболистите имаха желание за игра и се забавляваха. Все пак е мач от Шампионска лига на „Олд Трафорд“. Очаквано е да се забавляват. Вкарахме няколко много красиви гола, доволен съм“, коментира Солскяер.

„Дони ван де Бек и Единсон Кавани постепенно свикват с моите изисквания. Дони може да играе на различни позиции, а Единсон е типична деветка. Отдавна не сме имали такъв типаж нападател. Хареса ми Антони Марсиал по левия фланг“, допълни той.

„Надявам се, че травмите на Виктор Линдельоф и Уан-Бисака не са сериозни и двамата ще са готови за следващия ни мач. Травмата на Виктор е в гърба, докато Аарън го заболя глезена. Нямаше смисъл да се рискува здравето им. Нуждаем се само от точка, за да се класираме за осминафиналите. Разбира се, ще се борим за първото място в групата, но нека мислим мач за мач“, каза още специалистът.

 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки