Кандидат за президент на Барса: Ще върна Неймар ако спечеля изборите!

Емили Русо е готов да зарадва милионите фенове на тима

Кандидат за президент на Барса: Ще върна Неймар ако спечеля изборите!

Кандидатът за президент на Барселона Емили Русо обеща да върне Неймар на „Камп Ноу“, ако спечели изборите, които предстои да се проведат в края на януари. Той също така обяви, че ако бъде избран за президент на клуба, ще преименува стадиона на „Камп Ноу – Лео Меси“.

Русо бе част от екипа на предишния президент на Барселона Хосеп Мария Бартомеу, но през януари подаде оставка и напусна поста на вицепрезидент, който заемаше в клуба.

„Има много кандидати за президентския пост, но предполагам, че някои ще отпаднат преди самия вот. Може и да има много, но това не е важно на този етап“, коментира Русо.

„Нашият проект трябва да бъде разбран. В контакт сме с технически директори, които одобряват нашия план. Работим за привличането на топ играчи, но ще ги вземем не на висока цена. Намираме се в момент, в който на някои топ футболисти им изтичат договорите и ние трябва да се възползваме от това“, добави той.

„Завеждането на дела срещу клуба в никакъв случай не улесняват неговото завръщане. Той възнамеряваше да се върне в Барселона през миналото лято. Ние сме решени да върнем Неймар в Барселона и работим върху това. Понастоящем привличането на Неймар е неприемливо. Проучваме възможността да подпишем с него, когато договорът му с ПСЖ изтече. Следователно няма да плащаме трансферна цена. Трябва да водим преговори с набелязаните играчи. Работата трябва да се извършва с месеци.“

„Бъдещето на Меси е в неговите ръце. Договорът му приключва през юни и той може да вземе решението дали ще напусне или ще остане. Ние ще се опитаме да разговаряме с него и да постигнем споразумение. Също така трябва да му признаем за финансовата ситуация, в която клубът се намира. Меси е жива легенда. Винаги съм казвал, че връзката между Меси и Барселона е нетленна. Меси е в клуба от 13-годишна възраст.“

„При работата ни върху проекта, работихме и върху избор на треньори. Работили сме усилено, за да имаме солидна основа. Куман няма толкова богат опит, но е смел треньор. Той има ДНК-то на Барселона. С цялото ми уважение мисля, че се справя добре. Смел е.“

“Еспай Барселона е нашият приоритет и трябва да го завършим.”

“За мен е удоволствие да се представя на изборите. Вдъхновен съм от Кубала, Суарес, Кройф, Марадона, Стоичков. Те ни показват пътя. Ще обявим имената в нашия проект само, когато имаме разрешение”, каза още Русо.

 

Чалханоглу: Това Скудето е отмъщението ми към Милан

Халфът не може да забрави отношението на феновете на "росонерите" след трансфера в градския съперник

Грубо: Фенове на Интер изгориха фланелка на Ибрахимович (ВИДЕО)

"Нерадзурите" празнуват Скудетото по странен начин

Мусиала се възхищавал на Меси

"Имитирах го", призна халфът на Байерн Мюнхен

Дъмфрис се надява да поднови договора с Интер

Нидерландецът иска да остане още дълго на "Меаца"

Край на една ера: Легенда на Атлетик Билбао напуска след 15 години

Икер Мунияин обяви решението си в емоционално видео

Килиян Мбапе сменя позицията си в Реал Мадрид

Французинът оставя левия фланг на Винисиус

Лукаку може да остане в Рома, но само с нов наем

Челси обмисля варианта да остави белгиеца за още 12 месеца на "Олимпико"

Скандал с изнасилване разтърси Висшата лига!

Двама футболисти са задържани от полицията

Ман Сити се цели в рекорд на Манчестър Юнайтед в Шампионска лига

В момента "гражданите" са с 23 поредни мача без загуба

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки