Клоп: Не съм изненадан от представянето на Тотнъм и Челси

" Има много качество в тези състави", коментира мениджърът на Ливърпул

Клоп: Не съм изненадан от представянето на Тотнъм и Челси

 Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп заяви, че не е изненадан от представянето на лондонските Тотнъм и Челси. "Шпорите" заемат първо място във временното класиране на Висшата лига с по-добра голова разлика от шампионите, докато "сините" са на третата позиция. 

 
"Не съм изненадан, че Тотнъм и Челси са на местата, които заемат. Има много качество в тези състави и сезонът досега е добър за тях. Саутхамптън изглежда добре, а срещу Лестър играхме само преди няколко дни и знаем колко добри са те. Това е знак, че през този сезон отборите ще са доста равностойни. Има шансове за много тимове", заяви Клоп на пресконференцията преди утрешното гостуване на Брайтън от десетия кръг на Премиър лийг. 
 
Германецът разкри, че капитанът Джордан Херндерсън вече е подновил тренировки, но все още не е ясно дали ще го използва в утрешния сблъсък. 
 
"Хендо тренира вчера - отчасти с отбора, отчасти индивидуално. Ще видим. Всички, които взеха участие в мача с Аталанта, се възстановяват. Така стоят нещата, която имаш само няколко дена между мачовете. Ще вземем късни решения. Ако ме питате как ще изглежда стартовият състав, не мога да ви кажа. Чакам от медицинския департамент да ми съобщят кой изглежда готов". 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки