ИЗДЪНКА! Юве се провали при визитата си на средняка Беневенто (ВИДЕО)

Торинци стигнаха само до точка в мача

ИЗДЪНКА! Юве се провали при визитата си на средняка Беневенто (ВИДЕО)

Ювентус допусна неочаквана издънка при визитата на Беневенто в среща от 9-ия кръг на Серия "А".

Двата тима врътнаха равенство 1:1, а след този мач торинци са пети в класирането с актив от 17 точки, а техният противник заема 12-ото място с 9 пункта. Мората откри за италианския шампион в 21-ата минута, а пък Летиция изравни за домакините в самия край на полувремето.

Срещата започна активно за домакините и в 11-ата минута Федерико Барба стреля от малък ъгъл, но Войчех Шчесни отрази неговия шут.

Няколко минути след това Лападула опита удар с глава, който мина над вратата.

С първия си добър шанс "бианконерите" откриха резултата в 21-ата минута. Тогава Мората получи дълъг пас от Киеза и прати топката в далечния долен ъгъл на вратата. Пет минути по-късно гостите организираха добра атака, която завърши с неточен изстрел на Дибала.

В 28-ата Лападула падна в наказателното поле с претенции за дузпа, но такава не беше отсъдена. В 31-ата Рамзи отправи удар по земя, който беше отразен от Лоренцо Монтипо с крак. 

В 35-ата Дибала също падна в наказателното поле, но отново не последва съдийски сигнал. Последва контраатака, при която удар с глава на Лападула прелетя покрай вратата.

В добавеното време на първата част Паскуале Счиатарела стреля опасно, но Шчесни изби в корнер. След неговото заучено изпълнение Летиция изравни за "летящите вещици" с прецизно воле в далечния долен ъгъл на вратата. На почивката неаполитанецът заяви, че посвещава своето попадение на Марадона.

В 48-ата минута Рикардо Импрота нанесе шут по земя, който излезе в аут.

В 51-ата Мората пропусна "златен" шанс за свой втори гол в мача, след като ударът му с глава отблизо мина покрай опразнената врата. В 62-ата той пробва далечен изстрел, който се оказа неточен.

В 86-ата Дибала стреля по земя от удобна позиция, но Монтипо успя да избие в корнер. В добавеното време резервата Деян Кулушевски стреля след изпълнение на фаул, но не затрудни противниковия страж.

 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки