Сашо Александров: Не обръщам внимание на тези, които псуваха

„Това е дерби и затова не се получи спектакъл, длъжни сме да сме в първата шестица“

Сашо Александров: Не обръщам внимание на тези, които псуваха

„Дерби - всеки отбор влезе нервно в мача и не се получи голям спектакъл."

Думите са на Александър Александров, след като ЦСКА 1948 загуби визитата си на „Българска армия“ от ЦСКА с 0:2 в мач от 14-ия кръг на efbet Лига.

"Получихме гол от първата ситуация пред нашата врата, иначе влязохме сериозно в мача и Гущеров имаше възможност да отбележи, но след лесен втори гол се реши срещата. Минков се справи доста добре като титуляр срещу сериозен отбор“, посочи той и се оплака от скандиранията по свой адрес по време на двубоя.

"Опитвам се да не обръщам внимание, но не е приятно… не знам фенове ли са, бяха тук и още от първата минута псуваха доста грозно. В България сме свикнали на това, не трябва да обръщаме внимание, а да си гледаме играта."

"Доста млади момчета имаме, които се налагат, тези момчета като свикнат имат голямо бъдеще. Имаме доста млади момчета, в дербита излизат млади играчи, трябва да изтърпим тоя момент. Играем мач за мач, във всеки един мач да взимаме максимума. Ще видим за какво ще се борим, длъжни сме да сме в първата шестица с условията, които имаме." 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки