Тухел: Изправени сме пред най-голямото предизвикателство

"Трябва да сме перфектни, за да вземем трите точки“, каза Верати преди сблъсъка на „Олд Трафорд“

Тухел: Изправени сме пред най-голямото предизвикателство

Френският шампион Пари Сен Жермен е изправен пред едно от най-големите предизвикателства, тъй като се стреми към победа срещу Манчестър Юнайтед в поредния мач от група "H" на Шампионската лига в сряда, каза старши треньорът на парижани Томас Тухел.

Миналогодишният финалист е втори в класирането с шест точки, на три след лидера Юнайтед и пред РБ Лайпциг, който се изправя срещу Истанбул Башакшехир, само благодарение на по-добрата си голова разлика.

"Ние сме на "Олд Трафорд", за да спечелим, не само, за да постигнем добър резултат, а победата тук е едно от най-големите предизвикателства в света", каза Тухел на пресконференция.

ПСЖ спечели само точка в последните си два мача от Лига 1, но успя да победи РБ Лайпциг с 1:0 миналата седмица. Юнайтед пък спечели последните си четири мача във всички турнири, като вкара 11 гола.

"Утре, в зависимост от резултата на РБ Лайпциг в Истанбул, този мач може да бъде последен за нас в турнира. Трябва да сме готови за голяма битка", каза Тухел.

Поради контузии от състава отпадат защитниците Тило Керер и Хуан Бернат, както и полузащитниците Пабло Сарабия и Юлиан Дракслер.

Тухел също се надява, че нападателят Килиан Мбапе ще открие отново головата си сметка в Шампионската лига, след като не успя да вкара гол в последните си осем участия в турнира - серия, датираща от миналия декември.

"Чух за тази статистика преди час и честно казано бях наистина изненадан. Може би това е още една причина, поради която сме там, където сме сега, но знам, че Килиан има качествата, личността и опита да вкара отново в Шампионската лига", добави германецът.

Халфът Марко Верати, който наскоро се завърна в игра след поредната контузия, заяви, че ПСЖ ще трябва да бъде безупречен срещу Юнайтед.

"Ще трябва да сме перфектни, в индивидуален и колективен, за да вземем трите точки. Те са бързи, атлетични., но ние трябва да се съсредоточим върху себе си", каза той на пресконференция.

Легенда на Арсенал: Нямат шанс за титла

Пол Мърсън отписа своя любим клуб

Деле Али: Всяка сутрин се будя с мисъл за Мондиал 26

Халфът не е играл от над 400 дни

Арсенал също се издъни у дома, гредите не спряха Вила (ВИДЕО)

Страхотен ден за Манчестър Сити в битката за титлата

Нов срив за Ливърпул на "Анфийлд" (ВИДЕО)

Голям удар за Клоп в битката за титлата

Финансови проблеми за Евертън

Собственикът Фарад Мошири готов да продаде клуба

Сити се качи на върха след разгромна победа над Лутън (ВИДЕО)

"Гражданите" спечелиха с 5:1 срещу противника си

Марсиал си тръгва от Юнайтед като свободен агент през лятото

Договорът на французина няма да бъде подновен

Нюкасъл направи за смях жалък Тотнъм и му вкара цели 4 гола (ВИДЕО)

"Свраките" постигнаха разгромен успех над противника си

Клоп поиска реакция след 0:3 от Аталанта

Вижте какво заяви мениджърът на Ливърпул

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки