Кобрата: Чувствам се перфектно! Дано да нокаутирам Джошуа в седмия рунд

Българинът е сигурен в успеха си

Кобрата: Чувствам се перфектно! Дано да нокаутирам Джошуа в седмия рунд

Кубрат Пулев говори пред NOVA преди решителния двубой с Антъни Джошуа на 12 декември в Лондон.

„Чувствам се перфектно. Смятам, че съм готов. Отивам, за да мачкам и победя. Подготвихме се правилно и много добре. Не се знае какво ще се случи на двубоя. Имах много спаринг партньори, с които направих добри мачове. Ули Вагнер е човек с опит, който много си разбира от работата. Той усеща работата, защото това е спорт, който не може само да натиска и да дава газ. На всичко заложихме през месеците и в края направихме спарингите, което си е по учебник“, заяви Пулев.

„Винаги съм позитивен, стабилен и вярвам, че нещата ще се случат, както трябва. Човек трябва да бъде целеустремен. Имаше отлагане на мача, което можеше да се отрази на някои, но аз го приех като нормално и казах, че съм готов по всяко едно време. Не един път казах, че имам много предимства пред Джошуа, но ще ги видим на ринга. Има подценяване, защото говорят за негов мач с Фюри. Този мач ще е интересен, но преди това трябва да гледат нашия“, добави още той.

„След първи рунд ще се види как ще се състои двубоя. Няма да е много различен Джошуа. Гледах много видеа и му направихме анализ. Минах през много двубои и трябваше да имам много търпение. Това ми даде опит, което е изключително важно, защото ще ми е нужен. Това е върхът на айсберга. Няма перфектен сценарий. Това е бой, бокс. Дано да го победя с нокаут в седмия рунд. Това ще е перфектен. Ще изиграе роля бързината, силата, общо взето всичко. Това е спорт, който един удар може да е решаващ. Мотивация ми дава, че това не е постигано в България. Не смятам, че имам нужда от финансова мотивация, защото другите неща са по-важни от парични облаги. Това ще остане в историята на България и българския спорт“, каза българският боксьор.

„За мен е по-добре да има публика, но в крайна сметка решаващото ще бъде на ринга. Това ще определи изхода на двубоя. Знам, че съм подготвен добре. Благодаря на феновете, че бяха до мен . Зареждал съм се от тяхната любов и това много силно ме мотивира. Бих им казал, че съм със сериозни юмруци. Опитът е в основата на всичко. През 2014 година се изправих срещу империята Кличко. Сега е по-различно, защото вече съм такъв от всякакво естество“, заяви Пулев.

 

Европейското по бокс в Белград започна с български победи

Един успех дели Рами Киуан от медал, Радослав Росенов с летящ старт

Радослав Росенов и Рами Киуан откриват българското участие на Европейското по бокс

Вижте подробности

Чакането свърши – вижте пълната бойна карта на SENSHI 21

Бойната карта на SENSHI 21 включва 14 силни двубоя с 28 мощни атлети от 17 страни

Стойка Кръстева: Развиваме се в правилна посока

Доволни и заредени с оптимизъм се прибраха от Европейското първенство за младежи и девойки в Пореч българските национали по бокс

Уайлдър: Ще разбия главата на Жан, а после идва ред на Джошуа

Американецът е оптимист

Голяма победа за Петко Петков в Рим, спечели престижно състезание

Родният футболист трупа успехи в бразилското жиужицу

Българин стана европейски шампион по бокс

Викторио Илиев триумфира при младежите в Хърватия

Страхотно! Отвори се нов шанс за български медал на Олимпийските игри

Натурализирахме световна звезда

Трима българи на финал на Европейското по бокс за младежи

Вижте подробности

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки