Министър Красен Кралев ще връчи петте големи приза за бойни спортове „Златен пояс“ 2020

Министърът на младежта и спорта ще участва в специалната тв церемония, която ще се излъчи на 5 декември

Министър Красен Кралев ще връчи петте големи приза за бойни спортове „Златен пояс“ 2020

Министърът на младежта и спорта Красен Кралев ще участва в церемонията по връчване на наградите „Златен пояс“ 2020 на Националната асоциация на бойните спортове.

Тази година, в унисон с препоръките на властите и съобразно мерките за превенция,  в интерес здравето на всички, събитието ще се проведе в специален тв формат, с преки включвания от цялата страна, и ще се излъчва на живо от студиото на една от големите национални телевизии у нас Bulgaria ON AIR на 5 декември от 20:00 часа.

Министър Кралев ще бъде специален гост на церемонията и ще връчи големите призове – статуетките „Златен пояс“ 2020. Той ще награди петимата победители в категориите „Най-добър спортист – мъже“, „Най-добър спортист – жени“, „Най-добър треньор“, „Ярка победа“ и „Вярност на традициите“.

Всяка една от 12-те федерации-членки на НАБС ще има възможност да раздаде и индивидуални награди на своите бойци. За наградите ще се състезават над 40 000 спортисти, които членуват в 12-те федерации на Асоциацията. По време на телевизионната церемония специална награда на най-отличилия се професионален състезател през годината ще даде и най-голямата медия за бойни спортове у нас Boec.bg.  

Годишните награди „Златен пояс“ ще се проведат за трета поредна година по инициатива на председателя на НАБС и на Професионалната лига на Световния киокушин съюз шихан Иво Каменов. Целта на годишните национални награди е да отличат върховите постижения на състезателите и да се наградят усилията на всички, които работят за развитието на бойните спортове у нас.

Освен на живо по Bulgaria ON AIR, третата годишна церемония "Златен пояс" 2020 ще се излъчва в реално време и на boec.bg, boec.com, както и във фейсбук страницата на асоциацията.

Националната асоциация на бойните спортове (НАБС) е единствената организация в сферата на бойните спортове, акредитирана от Министерството на младежта и спорта на България. Тя е учредена през 2015 година, за да подпомогне, подкрепи и популяризира бойните спортове в България. В нея членуват над 476 клуба от цялата страна и над 40 000 спортисти. Част от асоциацията са централите по кикбокс и муай тай, карате киокушин, таекуондо ITF, джу джицу, самбо, кендо, кудо, ушу, шотокан карате до, сумо, айкидо и канадска борба.

Европейското по бокс в Белград започна с български победи

Един успех дели Рами Киуан от медал, Радослав Росенов с летящ старт

Радослав Росенов и Рами Киуан откриват българското участие на Европейското по бокс

Вижте подробности

Чакането свърши – вижте пълната бойна карта на SENSHI 21

Бойната карта на SENSHI 21 включва 14 силни двубоя с 28 мощни атлети от 17 страни

Стойка Кръстева: Развиваме се в правилна посока

Доволни и заредени с оптимизъм се прибраха от Европейското първенство за младежи и девойки в Пореч българските национали по бокс

Уайлдър: Ще разбия главата на Жан, а после идва ред на Джошуа

Американецът е оптимист

Голяма победа за Петко Петков в Рим, спечели престижно състезание

Родният футболист трупа успехи в бразилското жиужицу

Българин стана европейски шампион по бокс

Викторио Илиев триумфира при младежите в Хърватия

Страхотно! Отвори се нов шанс за български медал на Олимпийските игри

Натурализирахме световна звезда

Трима българи на финал на Европейското по бокс за младежи

Вижте подробности

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки