ЦСКА 1948 приема Берое в непредвидим сблъсък

Двубоят започва в 14:15 часа

ЦСКА 1948 приема Берое в непредвидим сблъсък

 Днес в 14:15 ЦСКА 1948 приема Берое в среща от 15-ия кръг на efbet Лига. Това е сблъсък между 6-ия и 7-ия във временното класиране, които са разделени от само две точки. Така че зарядът не е никак малък и всеки от двата тима ще опита да вземе трите точки.

 
 
 
 
За "червените" срещата е доста важна, тъй като отборът влезе в неприятна серия от 3 мача без победа (1 равенство и 2 загуби). Сега ЦСКА 1948 ще направи всичко възможно, за да спре пропадането си и да се върне на победния път, тъй като нов лош резултат може сериозно да наруши хармонията в отбора.
 
Старозагорци пък пристигат в София с надеждата да се възползват от проблемите при опонента си и да запишат ценен успех на сметката си. "Зелените" си остават важен фактор в първенството, но през настоящата кампания играят на приливи и отливи, като редуват добри и лоши мачове. Именно това е и причината тимът да падне чак до 7-ата позиция във временното класиране.
 
Възпитаниците на Димитър Димитров бяха в принудителна почивка през целия ноември заради кризата със заразени с COVID-19. Така че не е съвсем ясно в как тази пауза се е отразила на тима и дали той е събрал сили или е излязъл от форма.
 
Двата тима вече се срещнаха през първия полусезон, когаго мачът в Стара Загора завърши без голове и без победител.
 
Треньорът на ЦСКА 1948 Красимир Петров не може да използва в този двубой единствено контузения Ивайло Чочев. Очаква се той да заложи на Наумов под рамката и пред него Алексъндров, Василев, Пиргов и Марин в защита. Шопов и Юсеин ще са двамата опорни халфове, а Младенов и Иванов ще действат на крилата. Атаката ще води Камбуров, а зад гърба му ще го подкрепя Топузов.
 
Гостите пък идват без контузените Апостолов и Конте. Най-вероятно Херо ще изведе на терена Ганев на вратата и триото Мезаг, Ангелов и Цветков в отбрана. Василев и Фуртадо ще са дефанзивнита полузащитници, а Минчев и Макута ще оперират по крилата. Октавио ще изпълнява ролята на плеймейкър, а в атака ще започнат Еривалдо и Фол.
Изтеглиха жребиите за полуфиналите при ветераните и купата на АФЛ

Витоша (Бистрица) ще спори с Ботев (Враца) за място на финала

Официално: Локо (Пд) разтрогна с Хоркаш

Вижте какво съобщиха от „Лаута“

Тръпката е в efbet Лига – шампионатът се разделя на 3 групи, интригата е на макс!

Бонусът за елита на платформата за онлайн спортни залози efbet.com важи до края на сезона

Лудогорец публикува речта на Антон Недялков преди Хебър

Вижте какво казва на съотборниците си капитанът, завърнал се в игра след 6 месеца

Бусато: Дербито е приоритет

Вижте какво каза вратарят на ЦСКА

Стамен Белчев с дилеми в "червената" защита за Левски

Вижте какви

Костов избра дясното крило за ЦСКА

Вижте подробности

Рик Джонатан: Хубаво е, че има конкуренция в Лудогорец

„Следвам моя път, това не е късмет, а работа“

Любо Пенев: Вниманието ни е насочено към първенството

„Имаше липса на концентрация“

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки