Пирло: Планът ни сработи

Треньорът на Ювентус остана много доволен от успеха на "Камп Ноу"

Пирло: Планът ни сработи

 Наставникът на Ювентус Андреа Пирло постигна най-впечатляващата си победа начело на гранда от Торино. Юве разгроми с 3:0 Барселона на "Камп Ноу" и зае първо място в групата си в Шампионската лига.

"За нас беше важно да продължим оттам, където спряхме в дербито с Торино. Когато даден отбор влезе в мач с концентрация и решителност, силните качества на футболситите могат да се проявят. Подготвихме се много внимателно с идеята да имаме числено надмощие в средата на терена. Уестън Маккени беше много ценен с пробивите си през центъра. Знаехме, че за домакините ще е трудно да го спират", каза Пирло."Тактическият ни план проработи, а и бяхме ефективни в атака, като се възползвахме от шансовете си. Кристиано Роналдо беше много мотивиран да изиграе силен мач точно срещу този съперник, а когато имаш подобен стимул, нещата стават по-лесни", продължи бившият халф.

"Остават още много мачове през сезона, но не трябва да губим фокус от голямата си цел, която е Серия "А". Необоходимо е винаги да играем със същата отдаденост и концентрация", добави Пирло.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки