ЦСКА са на прага на сериозен антирекорд

"Армейците" са на 90 минути от това да останат единственият отбор в ЛЕ без отбелязан гол

ЦСКА са на прага на сериозен антирекорд

 ЦСКА изигра стойностни мачове в групата си в Лига Европа, но дали заради липса на шанс или неуменията на Али Соу, все още няма гол. Мачът с Рома е последната надежда на „червените“ да избягат от европейски антирекорд.

От сезон 2009/10, когато Лига Европа се провежда в настоящия формат с групи от 4 отбора и по 6 мача, нито един тим не е финиширал, без да се разпише, пише „Мач Телеграф“.

Интересното е, че първият отбор, който вкара само един гол, е Левски, като през есента завърши с едно попадение групата си. То дойде в последния мач – при гостуването на Лацио, което „сините“ спечелиха. Тогава те бяха в една група още с Виляреал и Залцбург.

Добрата новина за ЦСКА е, че Рома вече се класира за елиминационната фаза на Лига Европа и ще излезе с доста от резервите си на Националния стадион „Васил Левски“ от 19:55 часа утре.Освен Левски още седем отбора са записвали само по едно попадение в групите си. Това са Макаби Тел Авив, Злин, Партизан, Слован Братислава, Пасош де Ферейра, Тромсьо и Залцбург.


ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки