ИЗВЪНРЕДНО: Акрапович разкри как ще надъха ЦСКА за Рома (ВИДЕО)

„Ще променим някои неща, за да има свежест в отбора“, посочи треньорът на „червените“

ИЗВЪНРЕДНО: Акрапович разкри как ще надъха ЦСКА за Рома (ВИДЕО)

"В първия мач с Рома момчетата показаха добра игра. Очакваме в предстоящия също да покажем качествата си, да сме агресивни и да се опитаме да играем футбол.“

Това каза треньорът на ЦСКА Бруно Акрапович преди домакинството на италианския Рома от груповата фаза на Лига Европа.

Босненският специалист иска „червените“ да отбележат гол и да играят добър футбол срещу "вълците", а за целта ще ги надъха със специално видео с легенди на „армейците“.

„Моето голямо желание е да вкараме попадение. На няколко позиции имаме повече играчи. Момчетата изиграха много мачове и някои имат нужда от почивка. Доволен съм от всичко, което се случва и работим, но ще променим някои неща, за да вкараме малко свежест в отбора и тези момчета, които са играли по-малко, да покажат качества и да се насладят на този мач. Ще видим утре кой как се чувства. Говорим постоянно с играчите. Ако някой не се чувства добре, ще му дам пауза", сподели специалистът и коментира факта, че ЦСКА все още няма попадение в Лига Европа.

„Да, и аз чета тези неща. Не е удобно за играчите. Мислих как да променим тези неща и как да свалим напрежението от тях. Затова направих специално видео, което ще им пусна по-късно. Видеото е с легенди на клуба, като Христо Стоичков, за да видят как е играл той и как е вкарвал.”

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки