Стоянович: Не търся оправдания, но определено има напрежение

"Допуснахме две грешки и Берое се възползва, сами си усложнявахме ситуациите", смята треньорът на Левски

Стоянович: Не търся оправдания, но определено има напрежение

Старши-треньорът на Левски Славиша Стоянович коментира загубата на неговия отбор от Берое с 1:2 при гостуването в отложен мач от 14-ия кръг на Efbet лига. 

Според специалистът "сините" имат още много работа за вършене и в момента в лагера им има напрежение.

"Допуснахме две грешки и опитен отбор като Берое се възползва. Днес ни беше трудно, теренът не бе добър, така че загубихме. Сами си усложнявахме ситуациите. Както в нашето, така и в тяхното наказателно поле. Предстои ни много работа. Индивидуалните ни грешки решиха двубоя. Те може да са вследствие и на това, че не сме добре физически подготвени.

"Не искам да търся оправдания, но определено има напрежение. Искам повече динамика и по-голям контрол на топката. Трудно е обаче да го постигнем веднага, защото съм на 6-7 тренировки, а и знаете как е, когато имаш мачове през няколко дни. "

"Играем с халфовете, които са здрави, защото останалите са контузени. Берое игра агресивно и спечели. Имахме положения, ако бяхме по-съсредоточени можехме и да спечелим мача. Паулиньо не е в най-доброто си кондиционно състояние. Той може повече.", завърши той.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки