ПОТВЪРДЕНО: Демарай Грей напуска Лестър в края на сезона

Брендън Роджърс съобщи новината

ПОТВЪРДЕНО: Демарай Грей напуска Лестър в края на сезона

Крилото Демирай Грей от Лестър Сити не може да се пребори за място в титулярния състав и вероятно ще напусне английския отбор в края на настоящия сезон, заяви мениджърът на "лисиците" Брендън Роджърс.

24-годишният Грей има 168 мача с екипа на Лестър във всички турнири след трансфера си от Бирмингам през 2016 година. През настоящия сезон крилото не влиза често в плановете на Роджърс.

"Ясно е, че Демирай иска да си тръгне. Той тренира изключително усърдно, пълен професионалист е. Намира се в период от кариерата си, в който не може да стои на едно място. Може би е по-добре за него да започне отново на друго място. До последния му ден тук, той винаги ще има уважението ми. Никога няма да го изключвам от състава, но за момента сякаш е ясно, че ще бъде друга през следващия шампионат", категоричен е Роджърс.

Лестър се намира на четвъртото място в класирането във Висшата лига, на три точки след лидера Тотнъм. В неделя "лисиците" ще играят у дома срещу Брайтън. Демирай Грей е бивш юношески и младежки национал на Англия.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки