Дзампарини: Всички в Италия са срещу нас

Ексцентричният президент на Палермо Маурицио Дзампарини отново се нахвърли върху реферите и медиите, и дори заяви, че всички в Италия са се обединили срещу неговия отбор. Палермо загуби гостуването си на Милан от последния кръг с 0:3, като два от головете на Милан бяха от дузпи, а отделно на това Чезаре Бово бе изгонен в началото на второто полувреме

Дзампарини: Всички в Италия са срещу нас

Ексцентричният президент на Палермо Маурицио Дзампарини отново се нахвърли върху реферите и медиите, и дори заяви, че всички в Италия са се обединили срещу неговия отбор. Палермо загуби гостуването си на Милан от последния кръг с 0:3, като два от головете на Милан бяха от дузпи, а отделно на това Чезаре Бово бе изгонен в началото на второто полувреме.

Според Дзампа, съдиите се стремят по всякакъв начин да режат Палермо, а медиите не обръщат никакво внимание на това.

„Палермо бе победен от реферите. Вкараха ни от две дузпи, които никога нямаше да бъдат свирени в Англия. Завършихме мача с 10 човека, от медиите забравиха да пишат каквито и да е коментари след Милан-Палермо и писаха само как Кака се бил възродил. Та това е аномалия”, започна Дзампарини интервюто си за Radio Anch’io Sport.

„Като цяло футболът ни е аномалия, но това няма да го чуете от президента на Милан, защото той е премиер на Италия. Дзампарини не е луд. Аз съм единственият, който излиза пред всички и казва какво мисли”, завърши президентът на Палермо.  

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки