Новият треньор на Лудогорец: Не можех да изпусна тази възможност!

Валдас Дамбраускас се сбогува с хърватския Горица

Новият треньор на Лудогорец: Не можех да изпусна тази възможност!

Валдас Дамбраускас използва профила си в Instagram, за да се сбогува със своя бивш тим - ХНК Горица. Литовският специалист официално бе обявен за новия треньор на Лудогорец, след като остави отлични впечатления с работата си и бе предпочетен от ръководството на "орлите".

"Трудно е да пиша тези думи. Трудно бе и да взема това решение. Откакто дойдох във Велика Горица се чувствам свързан с града, с хората, със спокойствието, което ме доведе тук. 2020 не бе лесна година за никого, преборихме пандемия, преживяхме земетресения, изолация, карантина... През цялото това време аз не се чувствах самотен, защото бях част от семейството на Велика Горица.

Работехме усилено на тренировките, карахме се, спорехме, забавлявахме се, подкрепяхме се, превърнахме се в истински отбор. После дойдоха и резултатите... Заедно с тях дойдоха и отговорностите, както и възможностите. Една възможност дойде на пътя ми. Шанс, който не мога да пропусна, защото ми е страхотно предизвикателство. Когато си в спорта, винаги имаш големи мечти. Оповавам се на своето мото, че най-опасното и разочароващото нещо във футбола е да останеш в посредствеността, да изгубиш амбиция. Трябва да се доказваш всеки ден. Затова и реших да си тръгна от Горица.

Няма достатъчно думи, за да опиша благодарността си към играчите, служителите, спортния директор, журналистите, феновете. Бе огромна привилегия да работя с вас! Винаги ще съм Вашият най-голям фен, винаги съм готов да помогна. Не мога да Ви кажа "Довиждане", защото знам, че пътищата ни ще се пресекат отново.

Специални благодарности към президента Ненад Црнко, който ден по ден построи този клуб. Той създаде възможности за толкова много хора и успя да ги накара да мечтаят! Благодарен съм, че ме подкрепяхте по време на това 10-месечно приключение. Благодаря на всички, които ме поздравяват по улицата, които идваха на мачовете, които ни пожелаваха успех. Благодаря, благодаря, благодаря на всички! Бе приключение, което никога няма да забравя! Да живее ХНК Горица!", написа Дамбраускас.  

Капитанът на Лудогорец Антон Недялков поднови тренировки

Той се възстанови след поредната си контузия

Пьотровски: На загрявката разбрахме за загубата на ЦСКА

Халфът призна и за късмет срещу Левски

Вижте кой ще свири Лудогорец - Левски

Ето всички назначения

СЕРИЯТА ПРОДЪЛЖАВА! Лудогорец ликува на "Лаута"(ВИДЕО)

Късна драма и болезнен за Локо (Пд) герой

Лудогорец обяви кога пуска билетите за Левски

Деца и пенсионери ползват 50% намаление

Лудогорец падна от Стяуа след скандална дузпа (ВИДЕО)

"Орлите" загубиха с 2:3 в контролна среща

Дерменджиев: Има умора в нашия отбор, паузата идва навреме

"Изиграхме добър мач", каза треньорът на Лудогорец след разгрома над Локо (София)

Пьотровски хвали Неделев след успеха

Капитанът на Лудогорец вкара на ЦСКА 1948

Дерменджиев: Това е пореден ценен трофей за Лудогорец

Треньорът на "орлите" не скри радостта си след спечелената Суперкупа на България

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки