Лампард е "пътник", Челси усилено му търси заместник

Специалистът няма да остане начело на "сините" още дълго време

Лампард е "пътник", Челси усилено му търси заместник

Времето на Франк Лампард начело на Челси сякаш изтича. След загубата от Манчестър Сити (1:3), ръководството на клуба от "Стамфорд Бридж" започва активно да търси нов наставник, твърди The Athletic. Ако не последва сериозно подобрение в резултатите, Лампард със сигурност ще бъде уволнен. Дори това да се случи, бившият английски национал няма да може да е спокоен за поста си.

"Всичко се реши от индивидуалните грешки. Ман Сити ни наказа. Те са на най-високото ниво вече няколко години, а ние още се стремим към това. За да успеем, трябва да свикнем да се справяме с напрежението. През второто полувреме се борихме, но при 0:3 мачът до голяма степен беше решен", коментира след поражението Лампард.

"Играхме добре десетина минути в началото, после съперникът доминираше и допуснахме два елементарни гола. Не реагирахме така, както трябваше. Това беше урок за нас. Преди месец хората говереха, че можем да спечелим титлата. Но аз бях почти сигурен, че предвид младостта и многото промени в отбора, ни чака труден период" каза още мениджърът на "сините".

Челси е на 8-о място в класирането с 26 точки и спечели само един от последните си 6 мача във Висшата лига. В следващия кръг тимът ще гостува на Лестър. 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки