Дани Младенов: Пожелавам си 100 мача и 40 гола с Етър

Вижте какво сподели офанзивният футболист

Дани Младенов: Пожелавам си 100 мача и 40 гола с Етър

 Нападателят Даниел Младенов сподели мнението си за завръщането си в Етър минути след като подписа договор за година и половина с “виолетовите”.

 
 
– Дани, с какви чувства се завръщаш в “Етър”?
 
– Аз още преди година казах, че “Етър” за мен завинаги ще бъде от отборите, в които съм се чувствал най-добре. Връщам се с много добри чувства и да се надяваме, че ще помогна на отбора да остане в групата.
 
– На раздяла с ЦСКА 1948 сподели, че желанието ти е да играеш по-редовно…
 
– Да, това също е важно за мен, защото когато си ценен и ти се дава шанс да играеш, тогава и можеш да свършиш работата, която трябва. 33 години е Христовата възраст, не е голяма за футбола. Виждаме, че има футболисти, които и на 40 години играят добре и вкарват голове. Така че най-важното е да сме във форма и здрави и дано имаме и късмет!
 
– С екипа на “Етър” записа 61 мача, в които вкара 20 гола, което никак не е малко. Да очакват ли феновете нови голове от теб?
 
– Надявам се да станат 100 мача и с 40 гола! Бъдещето ще покаже. Но отново ще повторя – преди всичко да сме здрави и да имаме и късмет.
 
– Ти познаваш отлично “Етър”, според теб какви са шансовете да се пребори за оставане?
 
– Шансовете са големи. В българския футбол разликата между отборите като класа и развитие не е толкова голяма. Просто когато има един добър колектив и те покрива и късметът, се трупат точки. Видяхме, че “Етър” в последните мачове взе доста точки, да се надяваме оттук-нататък да побеждаваме често.
 
– Феновете със сигурност ще се радват на завръщането ти…
 
– Както те към мен, така и аз към феновете! Винаги съм казвал, че това нещо се усеща. Когато показваш, че си добър човек, тогава и на терена показваш, че си добър футболист. Така че за мен най-важното е преди всичко да си човек. Всичко ще бъде взаимно!

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки