Атанас Атанасов: Бихме се сами

Направихме две фрапиращи грешки, които Черно море наказа и ни победи. Това заяви пред репортер на Novsport старши треньорът на Локомотив (Мз) след загубата с 1:3 от гостуващия Черно море в последния мач от 24-я кръг на „А” група

Атанас Атанасов: Бихме се сами

Направихме две фрапиращи грешки, които Черно море наказа и ни победи. Това заяви пред репортер на Novsport старши треньорът на Локомотив (Мз) след загубата с 1:3 от гостуващия Черно море в последния мач от 24-я кръг на „А” група.


„Бихме се сами. Допуснахме две елементарни и нелепи грешки, които отбор като Черно море не пропусна да накаже. При първия гол Миро Манолов мина безпрепятствено през трима наши футболисти. Елементарна грешка в средата на терена доведе и до втория гол. От моя гледна точка третият гол се получи при положение за засада”, заяви Атанасов.

„При 3:1 вече нямахме силите да се върнем в мача. Това ни е нивото. И преди сме правили непринудени грешки, но отборите, срещу които  сме играли пропуснаха да се възползват. Няма да коментирам рефера – така е видял, така е свирил. Докато не направим 33 точки не можем да бъдем сигурни за оставането си в групата. Ще се борим до последно, всеки мач до края ще е битка, която трябва да спечелим. Групата ни е от 14-15 човека с това разполагаме, с това ще се борим”, допълни Атанасов.
Пажин: Махам се от Мездра, отборът започва във "В" група

Централният защитник заяви, че договорът му е изтекъл и ще търси друг тим в елита

Всички отбори от „А” група получиха лиценз за новия сезон

Лицензионната комисия не спря нито един отбор в елита

Митко Събев поиска 10 отбора в "А" група

Литекс, Спартак (Пд), Ботев (Вр), Брестник и Спортист (Св) натиска за 12 тима в елита

Клубове дължат 250 000 лв. за картони и рефери

250 000 лева дължат клубове за съдийски такси и картони, но вече са изпаднали от професионалния футбол и няма как да бъдат събрани парите. Това ще бъде съобщено днес по време на общото събрание на ПФЛ, което стартира в 10:00 часа в зала "Родина" на Националния стадион "Васил Левски".

Кметът на Мездра: Вината си е наша

"Направихме невероятни неща срещу ЦСКА и Левски, но загубихме и такива мачове, които никой не е очаквал", заяви Иван Аспарухов

Антон Велков: Пожелавам на Локо (Мз) бързо да се върне в "А" група

Миньор направи успешен сезон, заяви треньорът.

Войн Войнов: Щом изпадаме, значи всички сме виновни

Договорът ми изтича, не знам дали ще остана, заяви треньорът на Локо (Мз).

Локо (Мз) си тръгна от "А" група с 0:1 срещу Миньор (видео)

Вратарят Йордан Господинов спаси домакините от разгромна загуба насред Мездра.

Проследете последния кръг в „А” група на живо в Novsport.com

Двубоите Левски - Сливен и Локомотив (Пд) - Локомотив (Сф) вещаят някаква интрига

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки