ОБРАТ! Сампдория се справи с Удинезе, след като губеше в резултата (ВИДЕО)

"Мореплавателите" стигнаха до пълен обрат и победа с 2:1

ОБРАТ! Сампдория се справи с Удинезе, след като губеше в резултата (ВИДЕО)

Сампдория съумя да обърне гостите от Удинезе с 2:1 в двубой от 18-ия кръг на Серия А. "Фриуланите" откриха резултата, но тимът от Генуа се справи със съперника и стигна до успеха. След тази победа тимът от Генуа заема 10-ото място с 23 точки, а Удинезе е на 15-ото място с 16.

В 5-ата минута на мача Лазаня шутира към вратата на Самп, но бранител застана на пътя на топката. Отново той имаше чудесна възможност да се разпише в 19-ата минута, но ударът му мина встрани от вратата.

Домакините отвърнаха с опасен удар на Куалярела в 28-ата минута, но Мусо реагира перфектно и топката не намери мрежата. Две минути по-късно Мандрагора от гостите беше отчаян от вратаря на домакините.

В 41-ата минута на мача удар на Де Пол разтресе напречната греда на вратата на домакините, но гол така и не падна през тази първа част.

Удинезе откри резултата в 56-ата минута, след като Де Пол беше на точното място и се разписа. Домакините обаче съумяха да се върнат в двубоя от дузпа, след като Кандрева не остави шанс на вратаря на гостите с изпълнение в стил Паненка.

Победното попадение за Сампдория дойде в 81-ата минута, след като Торегроса се разписа. Домакините пропуснаха да направят успеха си още по-категоричен, след като Балде Кейта отправи опасен удар, но Мусо спаси. Така в крайна сметка Сампдория стигна до успеха с 2:1. 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки