Последният в Серия А разнищи друг новак, Сасуоло се спаси в последната секунда от загуба (ВИДЕО)

Кротоне разби с 4:1 Беневенто, за да се отлепи от дъното в Италия

Последният в Серия А разнищи друг новак, Сасуоло се спаси в последната секунда от загуба (ВИДЕО)

Голяма изненада поднесе един от обедните мачове в 18-ия кръг на Серия А. 

Отборът на Кротоне изненадващо победи с 4:1 над Беневенто в дербито на новаците в Италия. 

Резултатът бе доста неочакван, след като Котроне е на последното място, а момчетата на Филипо Индзаги се представят повече от добре и заемат 11-то място.

Още в 4-ата минута Глик имаше нещастието да си отбележи автогол, с което изведе противника напред в резултата. 

След около половин час игра Сими удвои аванса на Кротоне. В началото на втората част отново той оформи класиката, а в 65-ата минута Вулич вкара за 4:0. 

В крайна сметка, Беневенто съумя да върне едно попадение чрез Фалке в 82-ата минута, но то бе крайно недостатъчно да вземе каквото и да е от срещата.

Така Кротоне сложи край на серията от три последователни поражения и събра 12 точки, с които засега остава на дъното на таблицата, но доста по-обнадежден за спасение. Беневенто, от своя страна, остава на 11-ата позиция с актив от 21 точки.

По същото време Сасуоло беше на няколко секунди от петата си загуба за сезона, но завърши 1:1 срещу предпоследния Парма. Пармалатите успяха да поведат в 27-та минута след изстрел с глава на Юрай Куцка и до финалните минути на срещата стояха добре. 

Парма виждаше края на серията си без успех в Серия А, но в последната минута на продължението главният съдия отсъди дузпа за Сасуоло, която Джуричич реализира и спаси неровердите от поражение и ги остави осмото място с 30 точки.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки