Аталанта с втори пореден хикс, остана извън топ 4 (ВИДЕО)

Бергамаските завършиха 1:1 с Удинезе в отложен мач

Аталанта с втори пореден хикс, остана извън топ 4 (ВИДЕО)

 Аталанта направи второ поредно равенство в Серия А, след като завърши 1:1 при гостуването си на Удинезе в отложен мач от десетия кръг. И двата гола в срещата паднаха през първото полувреме.

Домакините поведоха още в 23-ата секунда с гол на Роберто Перейра. Аталанта имаше добри възможности и доминираше през първото полувреме, като Мусо на няколко пъти трябваше да се намесва. Тимът на Гасперини успя да изравни малко преди почивката чрез Луис Муриел.

Малко преди изравнителния гол вратарят на гостите Пиерлуиджи Голини изпусна топката и се хвърли да спасява положението. Той блокира Перейра, който падна и Удинезе искаше дузпа. Ситуацията бе разгледана с ВАР, но наказателен удар не бе отсъден.

След почивката домакините заложиха на физическа игра и това имаше ефект, тъй като ограничиха играта на съперника. Гасперини се опита да стигне до победата с тройна смяна в 58-ата минута, когато на терена се появиха Иличич, Сапата и Госенс. "Нерадзурите" положиха много усилия, но не стигнаха до много чисти ситуации пред Мусо, който направи отличен мач.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки