Сираков потвърди: Осъществихме трансфер в Италия

Вижте подробности

Сираков потвърди: Осъществихме трансфер в Италия

Босът на Левски Наско Сираков потвърди новината, че младият вратар Иван Андонов преминава във Фиорентина. Това е трети изходящ трансфер на "сините" през зимната пауза. Клубът продаде Станислав Иванов в американския Чикаго Файър и на Паулиньо в ОАЕ.

 
"Да, трансферът на Иван Андонов е осъществен.Разбрали сме се с италианския клуб за условията и всеки момент трябва да подпишем договор. Когато това стане факт, ще стане ясно и кога Иван ще пътува за Италия. Разбрахме се да дадем вратаря под наем с опция да бъде закупен от Фиорентина. На този етап няма да имаме финансови взаимоотношения, евентуално, когато бъде закупен“, заяви Сираков", съобщи легендата на Левски и националния отбор на България пред "Дспорт".
 
Сираков даде разяснения и относно евентуалното напускане на Найджъл Робърта, който в последните дни е спряган за изходящ трансфер, което би вкарало свежи пари в "синия" клуб.
 
"Робърта е играч на Левски и продължава подготовката с отбора в Хърватия. Когато има нещо около негов трансфер или на когото и да е друг играч на Левски, медиите ще бъдете информирани“.
 
Очаква се Сираков да инспектира лагера на Левски в Умаг и да изгледа някои от контролите, които предстоят на отбора.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки