Локомотив Пд разби Берое в Стара Загора (ВИДЕО+СНИМКИ)

Димитър Илиев блесна с гол и две асистенции за успеха на "черно-белите"

Локомотив Пд разби Берое в Стара Загора (ВИДЕО+СНИМКИ)

Локомотив Пловдив продължава без грешка в контролите през 2021 година. "Черно-белите" постигнаха трети пореден успех, след като победиха с 3:0 Берое в Стара Загора. Головете за пловдивчани отбелязаха Кристиан Илич (14), Момчил Цветанов (37) и Димитър Илиев (57), като капитанът направи асистенциите за първите две попадение.

 
Гостите откриха резултата след бърза контра, подхваната от Лукас Салинас. Той комбинира с Димитър Илиев, а капитанът пусна мигновен пас по земя към Кристиан Илич, който засече с левия крак в мрежата за 0:1.
 
 
 
В 37-ата минута Димитър Илиев напредна в половината на Берое, ангажира двама бранители на домакините, след което пусна извеждащ пас в наказателното поле. Там Момчил Цветанов бе оставен непокрит и безпроблемно вкара от непосредствена близост за 0:2.
 
В 41-ата Стив Фуртадо излезе сам срещу Мартин Луков, но сбирка с паса си към Кукула. Три по-късно Иван Минчев стреля от фаул, топката обаче рикошира в стената и срещна напречната греда.
 
 
 
В 57-ата минута Футболист №1 на България за 2019 и 2020 година - Димитър Илиев, увенча добрата си игра с красив гол. Момчил Цветанов подхвана атаката за Локо по левия фланг, след което комбинира с Парвиз Умарбаев. Таджикът намери с едно докосване Димитър Илиев, който от границата на наказателното поле шутира с десния крак в мрежата за крайното 0:3.
 
Локомотив пропусна да вкара четвърти гол в 74-ата минута. Кристиан Илич влазе в наказателното поле и пусна към Александър Иванов, който стреля, но Перниш се намеси страхотно и спаси.
 
В 86-ата Гаюс Макута проби по левия фланг и подаде към Ибрахима Конте, който стреля от границата на наказателното поле на Локомотив, но право в ръцете на Илко Пиргов.
 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки