ДРАМА НА "ОЛИМПИКО"! Отчайваща Рома едва би Специя (ВИДЕО+СНИМКИ)

Андрей Гълъбинов влезе още през първото полувреме и даде асистенция при загубата на неговия тим с 3:4

ДРАМА НА "ОЛИМПИКО"! Отчайваща Рома едва би Специя (ВИДЕО+СНИМКИ)

Рома успя да победи с кански мъки Специя във втория мач помежду им в рамките на няколко дни. През седмицата отборът на Андрей Гълъбинов елиминира "вълците" от Купата на Италия с 4:2 и служебна загуба на римляните, заради повече от позволените смени. 

Днес отново в италианската столица Рома беше напът да допусне втори пореден провал, но спаси победата в добавеното време на мача, след като допусна изравняване на резултата в 90-та минута. 

Повече от час игра и асистенция записа българският национал Андрей Гълъбинов, който влезе като смяна още през първата част.

Борха Майорал изведе домакините напред в 17-ата минута след отлична контраатака.

Роберто Пиколи обаче изравни в 24-ата минута, след като Пау Лопес сбърка фрапантно пред вратата си и остави топката на тепсия за нападателя.

Отново Майорал в 52-ата и Рик Карсдорп в 55-ата минута дадоха два гол аванс на "вълците". Всичко изглеждаше решено за римляните, но гостите стигнаха до равенството след попадения на Диего Фариас в 59-ата и Даниеле Верде в 90-ата минута.

Рома виждаше поредно равенство през този сезон за тях, но все пак победното попадение отбеляза Лоренцо Пелегрини в добавеното време на срещата.

Така "вълците" останаха трети с 37 точки - на три зад втория Интер и на шест зад лидера Милан, които играят малко по-късно своите мачове от кръга. Специя пък е 14-ти с 18 пункта.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки