Саша Симонович даде един ден почивка на футболистите на Беласица

"Всички футболисти, на които гласувах доверие, показаха старание за игра", заяви той

Саша Симонович даде един ден почивка на футболистите на Беласица

„Радвам се, че победихме отбор от по-горна дивизия на българското първенство-този на Струмска слава Радомир. Смятам, че победата ни е напълно заслужена.

"Всички футболисти, на които гласувах доверие, показаха старание за игра и всеки по своему даде от себе си за постигане на убедителната победа. Не заслужавахме да загубим и в изминалия контролен мач срещу Спортист Своге, защото с нищо не отстъпвахме на отбора, като дори през първата част бяхме по-добри от противниковия тим. Досега имахме колебание за съдбата на намиращия се на проби при нас Патрик Попов."

"Момчето вкара два гола срещу Струмска слава, той е на 20 години и ни убеди, че ще ни върши работа през пролетния дял на първенството като водач на нападението. С това горе-долу селекцията приключи. Дадох ден почивка на футболистите заради натрупаната умора. От петък възобновявам заниманията двуразово. Ще продължим тренировките до понеделник включително, защото на следващия ден-вторник, ще премерим сили с единия от най-силните отбори във втора лига-този на Пирин Благоевград. Срещата ще се играе от 12 часа на терена в Микрево”, сподели Саша Симонович-старши треньор на мъжкия отбор на ОФК Беласица.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки