В ИСПАНИЯ: Желан от ЦСКА отказа трансфер в Сосиедад

Вижте защо халфът не пожелал да премине в Реал

В ИСПАНИЯ: Желан от ЦСКА отказа трансфер в Сосиедад

ЦСКА може до часове да подсили халфовата си линия. Червените имат интерес към френския полузащитник Ян Бодиже, който е собственост на испанския елитен Кадис.

Тимът, който е на 11-о място в Ла Лига, прави всичко възможно да продаде, даде под наем или разтрогне договорите на част от играчите, които по-малко използва.

Това се прави, за да може да картотекира новите си попълнения.

Крайният срок това да се случи е вечерта на 31 януари, а местните медии разкриват, че само преди дни Ян Бодиже е бил пред трансфер в Реал Сосиедад.

От Кадис дори били приели офертата на баските. Тя била за взимането на играча под наем с опция за закупуването му. Френският халф обаче на няколко пъти отлагал слагането на подпис под контракт.

Това вбесило шефовете на Реал Сосиедад, които в крайна сметка се отказали от привличането му и взели друг играч на поста.

В Кадис също не останали очаровани от действията на Бодиже. Полузащитникът изтъкнал като причина за отказа си да премине в Сосиедад, че няма да бъде титуляр и да има достатъчно игрово време.

Интересното е, че в същата ситуация в Кадис, като Бодиже, е исканият от Лудогорец Нано Меса. През есента стрелецът участва само в един двубой.

Той също е на прицел на шефовете, които го предлагат на доста тимове. Меса обаче категорично отказа да премине при разградчани, въпреки че испанският клуб бе съгласен на сделка. В крайна сметка Меса е пред подпис с португалския Маритимо.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки