ПОТВЪРДЕНО: Славия чака централен защитник

„Радвам се, че младите стъпват здраво, те имат бъдеще и някои могат да се наложат през пролетта“, коментира Венци Стефанов

ПОТВЪРДЕНО: Славия чака централен защитник

Славия загуби с 2:4 от втородивизионния руски тим Иртиш Омск контрола, която се игра в турския град Сиде.

Футболистите, водени от Александър Тарханов, поведоха в резултата в 19-ата минута, когато получиха правото да изпълнят 11-метров наказателен удар за нарушение срещу Димитър Стоянов.

С изпълнението се нагърби Калоян Кръстев, който прати топката в долния десен ъгъл на вратата. Малко повече от 10 минути по-късно авансът на Славия бе удвоен от младока Мартин Сораков. Той бе изведен по левия фланг, нахлу в наказателното поле и с удар по земя се разписа.

После обаче руснаците нанизаха 4 безответни попадения, а след срещата босът на „белите“ Венци Стефанов разкри, че те чакат нов централен защитник. 

„От тези, които са на проби, мисля че Никита Колдунов няма да остане. За централния защитник на проби Тарханов ще каже. Чакаме още един централен бранител. За 26-годишен футболист става дума”, заяви Стефанов, цитиран от "Тема спорт".

„Видях много хубави неща, видях и неща, които трябва да се изчистят, но това е работа на треньорите. Радвам се, че младите здраво стъпват. Мисля, че има бъдеще, всичките млади имат бъдеще. Някои от младите могат да се наложат през пролетта. Важно е какво ще реши треньора, убеден съм, че рано или късно ще се наложат. Нямат значение трите загуби. Мачът тръгна добре, но се допуснаха елементарни грешки, които обърнаха резултата. Ако бяхме си бяхме вкарали положенията, резултатът щеше да 6:4. Когато не вкарваш, ти вкарват“, каза още Стефанов.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки