Луис Суарес продължава да тегли Атлетико към титлата в Испания (ВИДЕО)

Нападателят заби два гола при успеха срещу Кадис, разликата с Реал вече е 10 точки

Луис Суарес продължава да тегли Атлетико към титлата в Испания (ВИДЕО)

Луис Суарес продължава да прави чудеса с екипа на Атлетико (Мадрид). Нападателят, който през лятото беше изгонен от Барселона, заби два гола за поредния успех на "дюшекчиите". Тимът му спечели с 4:2 гостуването си на Кадис от 21-ия кръг на Ла Лига и вече води с 10 точки пред градския съперник Реал (Мадрид) на върха в класирането.

 
Атлетико Мадрид поведе с 1:0 в 28-ата минута, след като Луис Суарес вкара от пряк свободен удар. Седем след това Кадис успя да изравни с гол на Алваро Негредо.
 
Атлетико Мадрид възстанови аванса си минута преди края на първото полувреме. Тома Лемар подаде към Саул Нигес, който с много хубав удар прати топката в горния десен ъгъл на вратата на Ледесма.
 
В добавеното време на първата част Коке игра с ръка в наказателното поле на Атлетико Мадрид. Съдията Хил Мансано прегледа ситуацията с ВАР и прецени, че няма основание да отсъди дузпа.
 
Хил Мансано обаче посочи бялата точка в 49-ата минута, но в полза на Атлетико. Наказателният удар бе реализиран от Луис Суарес.
 
Антони Лосано нанесе много хубав удар в 59-ата минута, но топката се отби от напречната греда на вратата на Ян Облак. Алваро Негредо вкара втория гол за домакините.
 
Атлетико обаче сложи точка на спора в 88-ата минута. Коке получи отличен пас в наказателното поле на Кадис и вкара топката в горния десен ъгъл на вратата на Ледесма.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки