Иван Колев: Стояхме добре, доволен съм

"Не правим експерименти заради експериментите, а защото сме принудени. Имаме трима контузени иначе съставът е избистрен"

Иван Колев: Стояхме добре, доволен съм

Треньорът на Локомотив (София) Иван Колев говори след поражението от ЦСКА с 1:3 в приятелска среща. Той акцентира върху класата на опонента, но също така похвали своите футболисти. Колев коментира и какви са шансовете на тима за класиране в елита на България.

 
„Давам висока оценка за представянето на нашите играчи и тяхното поведение в двете фази. Стояхме доста добре на фона на противника, който имахме. Не бива да се заблуждаваме, ЦСКА е много силен отбор с широка селекция. Отлично подготвен за началото на шампионата и беше добре да видим ние докъде сме. Аз съм доволен, въпреки че имахме четирима контузени, което не ни позволи да покажем истинското си лице”, каза Колев.
 
"Нивото в защита ни задоволява. Днес изскочи проблемът с работата в атака, последната третина. Действаме прибързано. Върху това трябва да наблегнем. Не правим експерименти заради експериментите, а защото сме принудени. Имаме трима контузени, както казах, иначе съставът е избистрен. Ако изскочи нещо, разбира се, кой отбор не търси силен играч - всички търсят, включително и ние. Шансовете ни срещу Спортист (Своге) започват при 50:50, вече какво ще се случи в 90-те минути зависи от нас. Дали си фаворит се доказва на терена, а не тук с приказки", каза още Колев.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки