Марек вкара три на Велбъжд в Кюстендил

Дупничани пробваха португалец, в събота е последната контрола за тима на Светослав Георгиев

Марек вкара три на Велбъжд в Кюстендил

Марек победи с 3:0 Велбъжд в контрола, която се проведе в Кюстендил. Два различни състава пусна в игра треньорът на дунпичани Светослав Георгиев.

 
Титуляр за гостите започна португалецът Джеф, който е на проби. Той игра в нападение, без да се отличи с нещо запомнящо се.
 
През първата част на срещата не бе отбелязан гол. След почивката в отбора на Марек заиграха титулярите и нещата се промениха. Първото попадение срещата отбеляза Милен Иванов, който прехвърли умело вратаря на Велбъжд  след центриране отляво на Димитър Владимиров - 0:1. 
 
Васил Калоянов покачи на 0:2. Третият гол в срещата бе дело на Иван Калайджийски след  поредно центриране в наказателното поле на домакините. 
 
Заради разтежение по време на тренировка в двубоя не игра нападателя Димитър Чечев, който ще почива по лекарски указания до края на седмицата.
 
„Целта беше да дам шанс на всички налични футболисти. По план имаме още един контролен мач срещу Хебър Пазарджик, който трябва да изиграем в събота от 14 часа, но при благоприятно време. Надявам се до края на седмицата и най-вече след контролата срещу Хебър да избистря състава за мача от първия кръг на пролетния дял от първенството срещу Левски Чепинци”, сподели наставникът на Марек Светослав Георгиев. 
 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки