Касано: Скудето за Милан ще е клане за Интер

"Ако Милан вземат титлата трябва да сменят статуята на Мадонина с такава на Ибрахимович", заяви бившият нападател

Касано: Скудето за Милан ще е клане за Интер

 Бившият италиански национал Антонио Касано постави Интер и техния треньор Антонио Конте под напрежение в борбата за Скудетото, сравнявайки бюджета на “нерадзурите” с този на градските съперници от Милан.

За момента “росонерите” са лидери и имат две точки аванс пред “Змията”, но съвсем скоро - на 21 февруари, предстои Дерби дела Мадонина в първенството.  Както е известно, доскорошният футболист е играл и за двата милански гранда.

“Клубът купи всички футболисти, които Конте искаше през лятото, така че той е длъжен да спечели. Той беше елиминиран от Европа и ще е огромен провал, ако не спечели Скудетото. Милан изградиха своя състав с бюджет от 1,5 млн. евро и правят невероятен сезон. Ако “росонерите” спечелят титлата, това би било като клане за Интер. Що се отнася до Златан Ибрахимович, само той, ще го повторя - само той преобърна първенството с краката нагоре. Не познавам друг играч в историята на футбола, който е бил способен на това, което той прави на своята 39-годишна възраст. Ако Златан спечели Скудетото с Милан, трябва да заменят статуята на Мадонина пред Дуомо с такава на Ибра”, коментира Касано пред канала на Бобо Виери в Twitch.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки