Дамбраускас: Лудогорец е гладен постоянно да се подобрява

"Кешеру е страхотен футболист и човек, поздравявам го", заяви той

Дамбраускас: Лудогорец е гладен постоянно да се подобрява

Треньорът на Лудгорец остана много доволен от категоричната му първа официална победа начело на разградчани след разгрома с 6:0 над последния Етър.

„С всеки мач трябва да усещаме по-голяма връзка между играчите. Мисля, че като за втори мач имаме по-голяма адаптация. Беше по-лесно и имах чувството, че сме по-подготвени, отколкото в първия ни мач. Колкото повече играем двубои, толкова ще се засилва тима. Мисля, че и двата момента бяха ключови – ранния гол и червения картон. Играхме по-добре, отколкото срещу Спортист. Етър се опита да ни пресира и имахме пространства. Отбелязахме ранен гол и можеше да отбележим още. Тяхната преса ни затрудни и те имаха шанс да ни изравнят. Не трябва да пренебрегнем това. Исках играчите сами да решат този проблем. Използвахме това и след това се случи червения картон. За Етър стана трудно с десет души срещу отбор, който е гладен и постоянно иска да се подобрява“, заяви Дамбраускас.

„Искам да поздравя Кешеру. Не знаех, че за първи път реализира четири попадения. Откакто започнах работа с него виждам двама души – страхотен футболист и човек. Гладен е за успехи. Пренася играта си на следващото ниво. Много се радвам за него“, добави още той.

„Гледах Локомотив срещу Черно море и мисля, че е добре организиран и силен физически отбор. Това, което трябва да направим е да гледаме да подобрим нашата игра. Днес бяхме по-добре, отколкото срещу Спортист. Мога да говоря за специфични позиции, но играчите ги изпълниха по много добър начин. Не съм доволен как конструираме атаките си и изнасяме топката. Но това ще подобрим. Трябва да видим какво Локомотив прави добре и да предотвратим това. Най-важното е, че днес много от футболистите получиха игрови минути и ще видим кой ще играе срещу Локомотив. Направихме малка стъпка напред. Зоните, от които центрирахме и вкарахме бяха по-добри, но трябва да се подобрим, защото срещу отбори от Топ5 ще бъде много трудно“, каза литовският специалист.

Лудогорец обяви кога пуска билетите за Левски

Деца и пенсионери ползват 50% намаление

Лудогорец падна от Стяуа след скандална дузпа (ВИДЕО)

"Орлите" загубиха с 2:3 в контролна среща

Дерменджиев: Има умора в нашия отбор, паузата идва навреме

"Изиграхме добър мач", каза треньорът на Лудогорец след разгрома над Локо (София)

Пьотровски хвали Неделев след успеха

Капитанът на Лудогорец вкара на ЦСКА 1948

Дерменджиев: Това е пореден ценен трофей за Лудогорец

Треньорът на "орлите" не скри радостта си след спечелената Суперкупа на България

СЛЕД ДУЗПИ: Лудогорец ликува със Суперкупата (ВИДЕО)

Двамата в мача на "Ивайло" бе голяма

Лудогорец и ЦСКА 1948 в спор за Суперкупата

Двата тима подновяват футбола у нас

Дерменджиев: Доволен съм от цялостното представяне на отбора

Треньорът на Лудогорец говори след контролата с Млада Болеслав

Лудогорец приключи контролите в Турция с равенство срещу корави чехи (ВИДЕО)

Разградчани завъртяха 1:1 срещу Млада Болеслав

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки