Треньорът на Порто се закани на Ювентус

"Ще им създадем главоболия", отсече Сержио Консейсао

Треньорът на Порто се закани на Ювентус

Наставникът на Порто Сержио Консейсао вярва, че неговият тим може да създаде проблеми на Ювентус в 1/8-финала между двата тима в Шамионската лига, тъй като има “шампионски манталитет”. Двата отбора се изправят утре един срещу друг от 22:00 българско време.

“Ще създадем проблеми на Ювентус, това е в нашето ДНК. Имаме манталитет на победители независимо от противника. Естествено нашият подход към срещата ще се промени в нейния ход, но ще търсим позитивен резултат,” заяви Консейсао.

След това наставникът бе запитан за коментар за своя сънародник Кристиано Роналдо, който утре ще се завърне в родината си, за да се изправи срещу Порто. Бившият играч на Реал Мадрид и Манчестър Юнайтед има седем гола за “Старата госпожа” във фазата елиминациите на Шампионската лига до този момент.

“Кристиано може да реши всеки мач във всеки момент, той е страхотен футболист. Няма съмнение, че е най-добрият в света. Трябва да сме компактни, солидни и сплотени. Не трябва да оставяме пространства за този, който ще води тяхната атака независимо дали ще е Кристиано, Алваро Мората или Деян Кулушевски,” заяви бившият играч на Лацио и Интер. 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки