Треньор на ЦСКА хвали Санкаре в Гърция

Вижте какво заяви Дани Моралес

Треньор на ЦСКА хвали Санкаре в Гърция

Настоящият помощник-треньор на ЦСКА Дани Моралес засипа с похвали доскорошния играч на „червените“ Юнус Санкаре, който подписа с Панатинайкос и блесна с два гола - при победи над Атромитос и Олимпиакос.

„Познавам го добре от работата му в ЦСКА. Смятам го за много добър играч. Това може да се разбере от движенията му по терена. Той е много инициативен и има лидерски качества, което се вижда по време на мачовете , коментира Моралес пред Gazzetta.gr.

„Той има силна личност и иска да спечели всеки мач. Това помага на всеки един отбор, в който Юнус играе. Той е победител и има много самочувствие. А това му помага да се адаптира“, продължи бразилският специалист.

„Юнус има опит и хладнокръвие, за да може да отговори на високите очаквания, които има към него. Освен това по време на кариерата си е играл в страхотни клубове. Свикнал е да играе в дербита и да взема решения в трудни моменти. Очевидно характеристиките му съвпадат с тези на Панатинайкос за това и те си паснаха толкова бързо. Най-важното е, че показва, че може да издържи на това ниво през целия шампионат“, завърши Моралес.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки