Акрапович: Бяхме изненадани от решението на г-н Ганчев, той ми подари силен отбор

"Имаме много силен отбор, въпросът е да го показват всяка седмица", каза треньорът на ЦСКА

Акрапович: Бяхме изненадани от решението на г-н Ганчев, той ми подари силен отбор

 Треньорът на ЦСКА Бруно Акрапович обяви на брифинга преди двубоя на "червените" с Черно море, че той и всички в тима са били изненадани от решението на Гриша Ганчев. Специалистът коментира и ситуацията в тима преди двубоя с "моряците".

 
 
 
"Готови сме за мача с Черно море. Винаги съм казвал, че имаме план Б и план В - план Б е Кайседо, план В е Бисмарк. Единият е регистриран, ще може да играе. А Бисмарк се надявам другата седмица да е на линия", обяви той.
 
"Всички бяхме изненадани. Това се е случило. Трябва да го приемем като професионалисти. Тази ситуацията не е по-лоша от тази, която имах като футболист. Говорих с отбора. За мен не е нещо ново. Просто това е момент, който трябва да бъде бързо. Ние сме професионалисти. Трябва да се концентрираме за следващия мач. Искам играчите да се раздават на терена и да дават всичко от себе си", добави той.
 
"Аз мога да говоря само за следващия мач. Това ме интересува. Аз съм треньор, грижа се за спортни неща. Благодаря на г-н Ганчев. Той ми подари силен отбор. И искам да продължавам в тази посока. Искаме да зарадваме нашите фенове с победа", добави той.
 
"Играчите не са се радвали на новината. Те се мотивираха да се раздават повече и да зарадват феновете. Трябва да влизаме в единоброства, да сме агресивни на терена и да събираме точки", добави треньорът.
 
"Надявам се с нашите действия на терена да даваме позитивизъм. Трябва да покажем, че нищо не може да ни повлияе. Това, което виждам като реакция при тях е изцяло позитивна. ЦСКА е най-големия отбор, пак го казвам. Това няма да се промени", сподели Акрапович.
 
"Клубът функционира така. Играчи идват и си отиват. Това не е само тук. Имаме хора, които да ги заменят. Имаме много силен отбор, въпросът е да го показват всяка седмица. В някои играчи виждам голямо развитие. И в бъдеще ще има интерес и оферти към наши футболисти", добави Акрапович.
 
"Жеферсон е близо до завръщане. Не искам обаче да рискувам с него. Времето е студено, възможно е да се контузи пак. Когато той е на 100% ще играе. Бисмарк се раздава. Уникално чувство е да гледаш това младо момче да се раздава на терена. Той иска да играе. Там ситуацията е по-трудна. Надявам се следващата седмица да се подобрят нещата", заяви още той. "Аз винаги си пускам най-силния отбор. Ако влезем с мисъл за жълти картони, ще се получат и повече картони. Имаме достатъчно играчи, които да заменят хората, които са наказани", добави Акрапович.
 
"Черно море един силен отбор, който има добър стил. На всеки отбор ще е трудно да играе срещу тях. Но ние сме в серия. Какво бих на собствениците? Утре да се върнат на работа и да направим ЦСКА още по-голям, отколкото е", добави Акрапович.
Тръпката е в efbet Лига – шампионатът се разделя на 3 групи, интригата е на макс!

Бонусът за елита на платформата за онлайн спортни залози efbet.com важи до края на сезона

Левски на печалба, вижте финансовия отчет на „сините“

Ето какво пишат от „Герена“

Лудогорец публикува речта на Антон Недялков преди Хебър

Вижте какво казва на съотборниците си капитанът, завърнал се в игра след 6 месеца

Официално: Ботев (Пд) иска международен съдия за реванша с ЦСКА

Вижте отовреното писмо на "жълто-черните" до БФС

Бусато: Дербито е приоритет

Вижте какво каза вратарят на ЦСКА

Рик Джонатан: Хубаво е, че има конкуренция в Лудогорец

„Следвам моя път, това не е късмет, а работа“

Любо Пенев: Вниманието ни е насочено към първенството

„Имаше липса на концентрация“

Дерменджиев: Целта е дубъл

Гледаме към финала, призна треньорът на "орлите" след 4:0

Бойко Борисов и Витоша на полуфинал

"Тигрите" разбиха ФК Кюстендил с 3:0

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки