От Челси насочват поглед към бранител от Байерн (Мюнхен)

"Сините" имат интерес към Никлас Зюле

От Челси насочват поглед към бранител от Байерн (Мюнхен)

 Английският Челси иска да привлече централния бранител на Байерн (Мюнхен) Никлас Зюле, съобщава днес “Сън”. Томас Тухел пое лондончани само преди няколко седмици, но вече е набелязал необходимоста от централен защитник с добри умения да командва своите колеги в дефанзивния вал на тима като основен приоритет.

 
Именно за това сред играчите, които предизвикваха сериозен интерес бе и Дайо Упамекано, но за него вече е ясно, че през следващата кампания ще играе на “Алианц Арена”. Скаутите на Челси пък, които са изпитвали известни съмнения към качествата на бранителя на РБ (Лайпциг), са видели в това идеална възможност да измъкнат Зюле, който през тази кампания често остава на скамейката и не е твърд титуляр в единайсеторката на Ханзи Флик.
 
Играчът има едва 14 мача в Бундеслигата от началото на сезона. При евентуално преминаване на Зюле на “Стамфорд Бридж” той би могъл да се присъедини към вече солидната немска колония в отбора начело именно с наставника Томас Тухел и към германските национали Тимо Вернер, Антонио Рюдигер и Кай Хаверц.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки