Григор Димитров с "уайлд кард" за турнира в Сингапур

Надпреварата ще се проведе от 22 до 28 февруари

Григор Димитров с "уайлд кард" за турнира в Сингапур

 Григор Димитров е получил "уайлд кард" за тазгодишното издание на турнира в Сингапур. Това съобщиха организаторите по-рано днес. Българинът е един от двамата играчи, които са получили покана, а другият е световният №7 Александър Зверев. Турнирът е от категория ATP 250 и ще се проведе от 22 до 28 февруари, а наградният фонд е в размер на $300 хил.

 
Димитров достигна до 1/4-финалите на Australian Open, където загуби от Аслан Карацев, като огромна роля за поражението на българина изигра контузията в кръста, която той е получил в предходния ден. Родните фенове със сигурност ще очакват с нетърпение да разберат дали Димитров се е възстановил от травмата и как ще се представи в дебютното си участие в Сингапур.
 
За Зверев това също ще бъде първо участие в надпреварата. Подобно на Димитров, германецът достигна до 1/4-финалите на Откритото първенство на Австралия, където отстъпи пред Новак Джокович.
 
Сред останалите участници на турнира в Сингапур ще бъдат още Феликс Оже-Алиасим, Марин Чилич, Джон Милман, Адриан Манарино, Даниел Еванс, Каспър Рууд и Александър Бублик.
 
Жребият за основната схема на турнира ще бъде изтеглен утре (20 февруари), като началният час все още не е уточнен.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки