Президентът на АИБА ще открие 72-ото издание на купа „Странджа“

Шефът на централата ще проведе открита тренировка с част от боксьорите, в Борисовата градина, пред зала „София“

Президентът на АИБА ще открие 72-ото издание на купа „Странджа“

 Гост от най-висше естество ще пристигне в София за 72-ото издание на купа „Странджа“. Най-старият международен боксов турнир ще бъде уважен лично от Президента на световната федерация АИБА Умар Кремльов. Шефът на централата ще проведе открита тренировка с част от боксьорите, в Борисовата градина, пред зала „София“. След това той ще има и среща с Министъра на младежта и спорта Красен Кралев, като ще присъства и на официалното откриване на „Странджа“ от 18:00 часа в зала „София“.

 
„Безкрайно щастлив съм, че пандемията не успя да ни спре от провеждането на толкова престижен турнир, като купа „Странджа“, която ще отвори врати за 72-ри път за боксьори от цял свят. Международните прояви са изключително важни, точно в този момент, за всеки един боксьор. Именно поради тази причина, аз изпитвам и още по-голямо задоволство, виждайки списъка с толкова сериозни участници, заявени за този турнир. Пожелавам им успех и ще се радвам да видя впечатляващи мачове“, сподели г-н Кремльов.
 
Президентът на АИБА планира да проведе тренировъчна сесия с участниците, които ще имат възможността да отправят директно към него въпросите си по теми, които ги вълнуват. 
„Стартирахме един път на директна комуникация със спортисти и треньори и ще продължим да го следваме и за в бъдеще. Няма нужда да има каквито и да е бариери: АИБА е домът на нашите най-ценни членове –боксьорите и техните треньори. Те могат да ни потърсят и да получат помощ във всеки един момент. Нашата задача, като организационни и отговорни фигури е, да осигурим на състезатели и треньори най-добрите условия“, каза още президентът на АИБА. 
 
Визитата на Умар Кремльов е поредното доказателство за отличната работа, която върши нашата федерация, начело с президента Красимир Инински. Тя е индикация и за солидните позиции, които БФ Бокс си изгради в международен план.
Европейското по бокс в Белград започна с български победи

Един успех дели Рами Киуан от медал, Радослав Росенов с летящ старт

Радослав Росенов и Рами Киуан откриват българското участие на Европейското по бокс

Вижте подробности

Чакането свърши – вижте пълната бойна карта на SENSHI 21

Бойната карта на SENSHI 21 включва 14 силни двубоя с 28 мощни атлети от 17 страни

Стойка Кръстева: Развиваме се в правилна посока

Доволни и заредени с оптимизъм се прибраха от Европейското първенство за младежи и девойки в Пореч българските национали по бокс

Уайлдър: Ще разбия главата на Жан, а после идва ред на Джошуа

Американецът е оптимист

Голяма победа за Петко Петков в Рим, спечели престижно състезание

Родният футболист трупа успехи в бразилското жиужицу

Българин стана европейски шампион по бокс

Викторио Илиев триумфира при младежите в Хърватия

Страхотно! Отвори се нов шанс за български медал на Олимпийските игри

Натурализирахме световна звезда

Трима българи на финал на Европейското по бокс за младежи

Вижте подробности

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки